Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 30 év körüli férfiak, hogyan...

30 év körüli férfiak, hogyan reagálnátok, ha a 23 éves barátnőtök bevallaná, hogy még szűz?

Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 21:47
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim válasza:
4%
#10 37 éves szűz férfi szerintem nem nagyon létezik...
2014. márc. 11. 10:39
 12/60 anonim ***** válasza:
1%
Jól kinevetném magamat. 23 évesen, aki még szűz azzal valami nem stimmel...
2014. márc. 11. 11:20
 13/60 anonim ***** válasza:
96%
Hogy reagálnék? Gyengédebben csinálnám az első együttlétet, és vigyáznék nagyon, hogy oltári kellemes élmény legyen, nehogy elvegyem a kedved a napi háromszori folytatástól...
2014. márc. 11. 12:12
 14/60 Knapp ***** válasza:
34%
Elgondolkodnék rajta, hogy akkor hova dugtam a farkam az elmúlt években...
2014. márc. 11. 13:37
 15/60 Knapp ***** válasza:
96%

Viccen kívül, ez felelősség, de megtisztelő is, ha te lehetsz neki az első!

Mondjuk neked nem szabad ezen görcsölni, úgy lesz könnyebb mindkettőtöknek...

Gondolom, te már tudod, nagyjából mi fog történni, neki van nagyobb tétje. :)

2014. márc. 11. 13:46
 16/60 anonim ***** válasza:
94%
Én is pont 23 éves vagyok és még szűz...nem mondom hogy ez számít normálisnak főleg úgy nem hogy bőven akadt volna jelentkező az elmúlt években.De voltak problémáim főként lelkiek amik meggátoltak abban hogy közelebbi kapcsolatba kerüljek másokkal.Ebben nem 100%ékosan de közrejátszik az első pasim is akivel ugyan nem feküdtünk le de történt egy s más.Ez nekem elég rossz élmény volt úgy éreztem a pasi játszik velem fogalma sem volt hogy bánjon egy nővel egy darab fának nézett...utána jól lejáratott mert hát vele minden ok csak a nővel lehet a baj.Tudom magamról h nem vagyok érzéketlen vannak vágyaim de egy nőnek nagyon fontos hogyan is bánnak vele.Egy felnőtt 30körüli férfi vélhetően sok tapasztalattal a háta mögött döntse el kell e neki egy ilyen lány.Ha nem válasszon a 'tömegből'.manapság nagyon korán élnek nemi életet a lányok.
2014. márc. 11. 14:05
 17/60 anonim ***** válasza:
93%

Az én párom 28 volt, amikor összejöttünk, én majdnem 23. Előtte még csak nem is csókolóztam senkivel. A csók után bevallottam neki, azt hittem, kinevet majd, vagy azt hiszi, defektes vagyok, de nagyon kedves volt, semmi gondot nem jelentett. Na hát ebből következett az is, hogy még szűz vagyok. Semmi baja nem volt vele, sőt örült is, hogy ő lehet nekem az első.

De ez is nyilván férfitól függ. Van, akinek annyira fontos, hogy tapasztalt, extrákat tudó partnere legyen, hogy a párja szüzessége baj. Nem lehet látatlanul megmondani.

2014. márc. 11. 16:54
 18/60 anonim válasza:
18%
Ezzel nem most van baj. Majd akkor lesz, mikor rájön, hogy milyen jó ez és Ő még nem élte ki magát és majd jön más helyetted, Te meg ott leszel 30párévesen és kezdheted előlről az ismerkedést.... 30 éves pasinak olyan nő kell(ene) aki már élt eleget és családot akar, stb.... de Te tudod....
2014. márc. 11. 19:25
 19/60 anonim ***** válasza:
94%

Kedves #11-es!

Sajnálom, de akkor egy 37 éves szűz férfi még is csak volt a világon.

És még mielőtt bárki elkezdene gúnyolódni: Nem volt "defektes", sem lelki beteg, sem "randa". Szőke, kékszemű, 180 magas, erős, és nagyon szereti a családját.

Valamint attól, hogy valaki nem feküdt le 9 évesen már "mindenkivel" nem törvényszerű, hogy utána - miután rájött, ez milyen jó dolog - megteszi, nehogy lemaradjon valamiről.

Az embernek van egy személyisége, neveltetése és mindenkinek más az értékrendje.

Ezek szerint a miénk nagyon közelített egymáshoz...

2014. márc. 12. 06:05
 20/60 retéP htóT válasza:
93%
Én kb 22 voltam, mikior az akori barátnőm, aki egy évvel idősebb volt, mint én, "bevallotta", hogy még szűz. Túl van misztifikálva a téma, ennyi. Semmi különöset nem éreztem. Most jópár év elteltével sem reagálnék másképp. Ez egyáltalán nem szégyen és nem is defekt. Így alakult és kész. Örülj neki. Legalább nem foglalkoztatnak olyan gondolatok, hogy kikkel lehetett előtte stb.
2014. márc. 12. 08:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!