30 év körüli férfiak, hogyan reagálnátok, ha a 23 éves barátnőtök bevallaná, hogy még szűz?
Viccen kívül, ez felelősség, de megtisztelő is, ha te lehetsz neki az első!
Mondjuk neked nem szabad ezen görcsölni, úgy lesz könnyebb mindkettőtöknek...
Gondolom, te már tudod, nagyjából mi fog történni, neki van nagyobb tétje. :)
Az én párom 28 volt, amikor összejöttünk, én majdnem 23. Előtte még csak nem is csókolóztam senkivel. A csók után bevallottam neki, azt hittem, kinevet majd, vagy azt hiszi, defektes vagyok, de nagyon kedves volt, semmi gondot nem jelentett. Na hát ebből következett az is, hogy még szűz vagyok. Semmi baja nem volt vele, sőt örült is, hogy ő lehet nekem az első.
De ez is nyilván férfitól függ. Van, akinek annyira fontos, hogy tapasztalt, extrákat tudó partnere legyen, hogy a párja szüzessége baj. Nem lehet látatlanul megmondani.
Kedves #11-es!
Sajnálom, de akkor egy 37 éves szűz férfi még is csak volt a világon.
És még mielőtt bárki elkezdene gúnyolódni: Nem volt "defektes", sem lelki beteg, sem "randa". Szőke, kékszemű, 180 magas, erős, és nagyon szereti a családját.
Valamint attól, hogy valaki nem feküdt le 9 évesen már "mindenkivel" nem törvényszerű, hogy utána - miután rájött, ez milyen jó dolog - megteszi, nehogy lemaradjon valamiről.
Az embernek van egy személyisége, neveltetése és mindenkinek más az értékrendje.
Ezek szerint a miénk nagyon közelített egymáshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!