Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 30 év körüli férfiak, hogyan...

30 év körüli férfiak, hogyan reagálnátok, ha a 23 éves barátnőtök bevallaná, hogy még szűz?

Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 21:47
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
94%
Örülnék hogy enyém a megtiszteltetés, hogy az első lehetek és mindent megtennék, hogy az első csodás emlék legyen neki.
2014. márc. 12. 11:56
 22/60 anonim válasza:
29f vagyok örülnének neki ha lenne egy fiatal barátnőm
2014. márc. 12. 16:46
 23/60 anonim ***** válasza:
12%
A barátom csak annyit kérdezett utána, hogy MOST mit érzek.
2014. márc. 13. 14:59
 24/60 anonim válasza:
90%
Én személy szerint örülnék, h én lehetek neki az első. És ritka lánynak tartanám, h nem feküdt össze minden fél-e jött-menttel.
2014. márc. 14. 21:48
 25/60 anonim válasza:
21%

valószínüleg te is az vagy. 30 évesen nem ismered fel a saját barátnőd közeledéséből, hogy zéró tapasztalattal bír vagy sem. Vagy csak vak vagy, és megvezet.

Amúgy meg, óvatosan bánj vele. Nagyon sok sérülést okozhatsz neki. Kötelező olvasmánynak ajánlom: Tiszántúli Emanuell.

2014. márc. 16. 09:20
 26/60 Xebulon válasza:
87%
Meghatódnék.
2014. márc. 16. 11:28
 27/60 anonim ***** válasza:
Ez baromság, hogy látszik. Én tipikus jókislány voltam, bkb. mindenki azt hitte, hogy semmi szex, mikor már volt egy ideje...s az illető azóta is azt mndja, hogy csöppet se tűntem annak (tudta)
2014. márc. 17. 00:06
 28/60 DreamWeaver ***** válasza:
42%

Alapvetően én úgy gondolom, hogy a nemi élet kezdetének van egy behatárolható időszaka. Lányoknál kb 14 és 20 éves kor között, fiúknál kb 16 és 22 éves kor között. Hogy az adott intervallumokon belül ki korábban, ki későbben kezdi, ez személyiségalkattól függ, szellemi, lelki, érzelmi érettségtől, meg persze neveltetéstől is. De a nemi hormonok ebben az életszakaszban kezdenek dolgozni, ami óhatatlanul kiváncsiságot generál a másik nem iránt. Ahogyan 11-12 évesen nem "egészséges" szexelni, úgy 25 éves kor körül még "az igazira várni" is sóder. A szex és amúgy a párkapcsolatok is feljesztik az ember önismeretét, személyiségét, konfliktus- és problémamegoldó készségét. Aki 25 évesen még teljesen zöld a témában - legyen az fiú, vagy lány - azért indul erős hendikeppel, mert a kortársai tapasztalataik által és szerzett képességeikből fakadóan már több lóhosszal őelőtte járnak és ez számtalan konfliktust, nézeteltéréseket generálhat a kapcsolatban. Arról nem beszélve, hogy aki 25 éves kora körül, vagy annál később még szűz, döntő részben nem azért szűz még, mert elvi okokból várt vele, hanem mert valami oknál fogva nem sikerült, nem jött össze. Márpedig ezek a kudarcélmények szintén rétegesen lerakódnak és maradandó sérüléseket okozhatnak az adott illető személyiségében. És azt kifogni, hogy 30 körül, vagy afelett egymásra találjon egy szűz férfi és egy szűz nő, sérüléseik pedig ne legyenek túl mélyek az újabb kudarcokhoz, kb egy a millióhoz esélyű.

A kérdésre válaszolva; egyszer mindenki szűzen kezdi. Ha a 23 éves szűz barátnőmet én visszautasítanám és szakítanék vele, nem azért tenném, mert abban technikai akadályt látnék (ellenkezőleg, egy ilyen helyzet akár inspiráló is lehet számomra), hanem mert olyan lelki problémák állnak a háttérben, amiken ha ő nem hajlandó dolgozni és orvosolni az én támogatásom mellett, akkor ez zsákutcába vezetheti a kapcsolatunkat.

2014. márc. 21. 15:05
 29/60 anonim ***** válasza:
36%
örülnék neki
2014. márc. 23. 21:12
 30/60 anonim ***** válasza:
95%

dream weaver, akkor most visszautasítanád? azzal pont te taszítod még inkább handicapbe...

amúgy, a 23 év nem olyan hú, de sok, hogy ki kéne rajta akadni, hogy még az...

mellesleg, én írtam fentebb, hogy hülyeség, hogy látszik, rólam is azt hitték, mikor már nem voltam az, és az első illető azóta is azt mondja, hogy abszolút nem tűntem se félénknek, se gátlásosnak (pedig az voltam- de közben elfelejtettem gondolkodni, mint mindig, hiába volt az első.)

szóval, az illető tudta, hogy szűz vagyok, s abszolút nem zavarta. nem is volt semmi finomkodás egyébként, ő tapasztalt volt már akkor. 22 évesek voltunk.

aztán a következő meg végig azt hitte, hogy még semmin se vagyok túl, pedig dehogynem. de őt se zavarta, ő is tapasztalt volt akkor már.

2014. márc. 23. 23:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!