Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 30 év körüli férfiak, hogyan...

30 év körüli férfiak, hogyan reagálnátok, ha a 23 éves barátnőtök bevallaná, hogy még szűz?

Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 21:47
1 2 3 4 5 6
 31/60 DreamWeaver ***** válasza:
19%
Nagyon ritka az, hogy egy lány annyira későn érő, hogy 23 éves korában jön el az ideje. Ahogy írtam, meg van az esély rá, hogy megtalálja a párját akár még idősebben is. De az esetek többségében ez már eleve egy hozott lelki sérülés eredménye. És ahogy időről időre abba az örvénybe kergeti magát, hogy miért nem talál rá a nagy őre és erre rágörcsöl, annál jobban gyűlnek az újabb sérülések és annál távolabb löki magát attól, hogy besikerüljön. Nem mindegy az sem, hogy milyen személyiségalkat az illető 23 évesen. És minél tovább marad az illető ugyanabban az állapotban, annál inkább lemarad az előzőleg említett személyiségfejlődésének létráján a kortársaihoz képest. Ami a Te esetedben 22. év volt, mondjuk úgy, az utolsó utáni pont volt. Ahhoz, hogy elutasítanám a lányt, vagy sem, ismernem kell a lelki alkatát, a személyiségalkatát és a viszonyát a szüleihez, a gyerekkorához. A dolog még akár jól is kisülhet. :)
2014. márc. 24. 00:53
 32/60 anonim ***** válasza:
Jól :d
2014. márc. 24. 15:30
 33/60 anonim válasza:
Örülnék neki én is. 29f
2014. ápr. 7. 19:23
 34/60 anonim ***** válasza:
örülnék neki
2014. ápr. 24. 02:48
 35/60 anonim ***** válasza:
83%
Egyből szűzoltanám
2014. ápr. 24. 20:15
 36/60 anonim válasza:
91%
Örülnék! 31F
2014. máj. 8. 17:17
 37/60 PHP de kóder! ***** válasza:

felakasztanam magamat

aztan a baratnomet is

vagy ez nem jo?

2014. máj. 8. 20:10
 38/60 anonim ***** válasza:
95%
Örülnék neki.
2014. máj. 22. 20:57
 39/60 anonim ***** válasza:
93%
Nem változtatna semmin, egyébként örülnék neki.
2014. jún. 12. 23:40
 40/60 anonim ***** válasza:
93%

Nekem anno a férjem mondta el az ismerkedésünk elején hogy még szűz. (20 éves volt akkor, már majdnem 21)

Én örültem neki, hogy én lehetek neki az első. Sokkal szimpatikusabb, mint az ha meglett volna már neki 20 csaj....

Végül is 1 hónappal a 21. szülinapja előtt vesztette el velem a szüzességét. Akkor 2 hete voltunk együtt. Én 24 éves voltam amúgy 5 év szexuális tapasztalattal (19 évesen kezdtem)... és hát azóta összeházasodtunk.:)

Szerintem nincs abban semmi ha valaki 20 éves kor felett szűz. Nekem sem hiányzott sok hozzá amúgy, hogy betöltsem a 20-at. Normális ember ilyesmin nem akad fenn.

A nővérem pl 33 évesen szűz. És nem a külsejével van baj... elsősorban a hozzáállásával van. Nem próbálkozik, nem ismerkedik...nem jár szórakozni, barátai sincsenek, semmi az ég világon. Másrészt pedig amellett hogy antiszociális, képtelen érzelmeket kimutatni még a családja felé is. Ezt viszont kevés pasi viselné el.. és annak az esélye, hogy valaha nekiáll ismerkedni, 1 a millióhoz. Ha eddig nem tette....

2014. jún. 13. 17:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!