30 év körüli férfiak, hogyan reagálnátok, ha a 23 éves barátnőtök bevallaná, hogy még szűz?
felakasztanam magamat
aztan a baratnomet is
vagy ez nem jo?
Nekem anno a férjem mondta el az ismerkedésünk elején hogy még szűz. (20 éves volt akkor, már majdnem 21)
Én örültem neki, hogy én lehetek neki az első. Sokkal szimpatikusabb, mint az ha meglett volna már neki 20 csaj....
Végül is 1 hónappal a 21. szülinapja előtt vesztette el velem a szüzességét. Akkor 2 hete voltunk együtt. Én 24 éves voltam amúgy 5 év szexuális tapasztalattal (19 évesen kezdtem)... és hát azóta összeházasodtunk.:)
Szerintem nincs abban semmi ha valaki 20 éves kor felett szűz. Nekem sem hiányzott sok hozzá amúgy, hogy betöltsem a 20-at. Normális ember ilyesmin nem akad fenn.
A nővérem pl 33 évesen szűz. És nem a külsejével van baj... elsősorban a hozzáállásával van. Nem próbálkozik, nem ismerkedik...nem jár szórakozni, barátai sincsenek, semmi az ég világon. Másrészt pedig amellett hogy antiszociális, képtelen érzelmeket kimutatni még a családja felé is. Ezt viszont kevés pasi viselné el.. és annak az esélye, hogy valaha nekiáll ismerkedni, 1 a millióhoz. Ha eddig nem tette....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!