Vannak olyan szerencsétlenek akiknek soha nem lesz párjuk?
26f :(
Már nem is nagyon próbálkozgatok, a legtöbb lánynak van barátja, túl kevés fiatal lányra jut túl sok fiatal férfi..
Nekem pedig a rengeteg munka és suli mellett semmire nincsen időm, a munkám miatt még rendesen kialudni sem tudom magam..
Sivár és értelmetlen az éltem amiből nem igazán látok kiutat, egyre többször jut eszembe hogy minek is élek én..
http://www.youtube.com/watch?v=tI5zNTqs9HM&list=WL3F9F8DC5F0..
ebbe a trailerbe is van egy hozzád hasonló
Ha a számítógép mellett töltöd a szabad idődet, ne csodálkozz, hogy kevés embert fogsz megismerni.
Nincs applikáció arra, hogy igazi emberekkel találkozhass!
#15 :)
Hobbid a filmezés és mások lebarmozása itt GYK-n. - Ez vajon mennyire lehet izgalmas egy társkeresési hídestésben?
Szedd már össze magad és gondolkodj! Szerinted csak otthon, bezárkózva és csak egyedül lehet filmezni?
Hívd meg a haverjaidat filmezni, csináljatok film házi filmkulbot. Ha velük tudsz már beszélni filmekről és más előtt is menne, akkor menj el szervezett filmklubokba. Ha te tudnád, hogy milyen sok szép és értelmes nő jár filmklubokba, nem itt vernéd a billentyűt!
Azért mert van egy hobbid, az nem azt jelenti, hogy nem csinálhatod azt társaságban. (Persze ha a hobbid másokat zavar, akkor annyira azért mégse csináld mások előtt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!