Mennyire fontos manapság hogy egy lány szűz? Lányok! Akiknek fontos (volt) miért?
Figyelt kérdés
Úgy veszem észre hogy sokakat nem is érdekli vagy mihamarabb elakarják veszíteni.
Régebben is ennyire semmibe vették vagy volt még ennek értéke?
2013. aug. 4. 18:53
1/7 anonim válasza:
Régen a szüzesség annak a jele volt, hogy a lány még "ártatlan" ugyanugy kezelték mint mikor most kihozol a szalonból egy új kocsit: Büszke vagy arra, hogy te vezeted először.
illetve gyakorlati oka is volt annak, hogy szüzen tartották a nőket házasságig: a férj tudta hogy tőle van a gyerek.
Én személy szeirnt nem teszek külömbséget, hiszen bárki hibázhat az életében így azokat sem köpködöm akik meggondolatlanul hamarabb veszitették el. Számomra nem a szüzesség a fontos hanem az, hogy jólérezzem magam a hölgyel. :D
2/7 anonim válasza:
Én csak a szűz krokodil lányokat sunáznám, aki már nem szűz az eltakarodhat aligátorokkal dugni nekik nagyobb a farkuk :(
4/7 anonim válasza:
Nekem fontos, mert nem akarom olyannal elveszíteni, akiben nem bízok.
5/7 anonim válasza:
Tudod az a csaj, aki nem szűz, az bevall 2 hapsit és volt neki 12. Ellenőrízni úgysem tudod a sztoriját, mert a nők nem az igaz mondásukról híresek. A titkaikat a sírba viszik. Mellesleg annyit jelent nekik a szüzesség max., mint hogy megcsókolják a barátjukat. Amúgy meg gondolj bele. Pár hónappal előtted még más farkát sz*pta serényen azzal a szájjal, amivel téged csókol és ott sült el más, ahova most neked kell tenned. Szerintem vonzó :D
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Én is lány vagyok...és az hogy a nők hazugok nem mindenkire igaz-.-
2013. aug. 5. 18:19
7/7 anonim válasza:
Kedves kérdező, nem vették semmibe régen ennek az értékét és ha engem kérdezel, nekem most is nagyon sokat jelent. Aki a lelkével is foglalkozik, nem csak a testével és a testiséggel, annak nem közömbös ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!