Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 30-hoz közeli huszonéves szűz...

30-hoz közeli huszonéves szűz nők! Nektek is nehéz? Ti is gyakran vagytok frusztráltak, gyakran ok nélkül? Irigyelitek a nálatok (jóval) fiatalabb lányokat, nőket, akiknek van kapcsolatuk?

Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 22:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szerezz pasit siránkozás helyett.
2013. szept. 21. 22:12
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy ezt hogy sikerült összehozni. A férfitársaimat ismerve, az hogy ennyi idősen szűz legyen egy nő szinte lehetetlen.
2013. szept. 21. 22:16
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem azokat kérdeztem, akik már nem szüzek, te szerencsétlen..
2013. szept. 21. 22:18
 4/18 anonim ***** válasza:
Tehát kapcsolatot szeretnél. Miért nem fekszel le valakivel első körben? Nőként ez nem lehet olyan nehéz.
2013. szept. 21. 22:23
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem. Csak választ szeretnék (azoktól, akiknek szól a kérdés)
2013. szept. 21. 22:24
 6/18 anonim ***** válasza:

"Nem azokat kérdeztem, akik már nem szüzek, te szerencsétlen."

Nem tudom, hogy ez kinek szólt, de én sajnos határozottan szűz vagyok (habár aharminchoz még nem vagyok olyan nagyon közel, nő pedig pláne nem vagyok), és sajnos nem csillagjegyben. Második voltam

2013. szept. 21. 22:24
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

És mégis milyen választ vársz erre a cseppet együgyű kérdésre. Nyilván más is frusztrált ha 30 éves és szűz, mindenféle kapcsolat nélkül, legyen az nő,vagy férfi. Nem annak lenne értelme, hogy megoldjuk a problémádat?

Amúgy meg konkrétan 0,azaz nulla olyan nőt fogsz itt találni,akire a leírás igaz.

2013. szept. 21. 22:31
 8/18 anonim ***** válasza:
nem
2013. szept. 21. 22:31
 9/18 A kérdező kommentje:
Istenem!! És miért hiszitek el, hogy én 30-hoz közel vagyok és szűz és nő? :D
2013. szept. 21. 22:32
 10/18 anonim ***** válasza:
29%

Hát,azt, hogy nő vagy, levágtuk abból, hogy hülye a kérdés. Az, hogy szűz vagy, nos, jó a helyesírásod, vagyis értelmesnek, tanultnak látszol, tehát nem vagy szellemi rövidnadrág,aki 12 évesen a suli mögötti garázssoron vesztette el.Harmadrészről ez is egyfajta trend. Napjainkban ugyan sokan egyre hamarabb szabadulnak az ártatlanságuktól, de pl Japánban már mérhető azok száma,akik 40 körül járnak és sose volt kapcsolatuk.

De akkor tippelnék: 15/F, vagy 17/N

Eltaláltam?

2013. szept. 21. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!