Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 30-hoz közeli huszonéves szűz...

30-hoz közeli huszonéves szűz nők! Nektek is nehéz? Ti is gyakran vagytok frusztráltak, gyakran ok nélkül? Irigyelitek a nálatok (jóval) fiatalabb lányokat, nőket, akiknek van kapcsolatuk?

Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 22:09
1 2
 11/18 bazsikahh válasza:

egy 30hoz közeli nő akkor szűz, ha ronda és kövér...

ez esetben az is marad :D

2013. szept. 21. 23:04
 12/18 bazsikahh válasza:
esetleg ha apáca
2013. szept. 21. 23:05
 13/18 A kérdező kommentje:
10-es! NEM
2013. szept. 22. 08:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

félúton a 20 és a 30 között szűzen elmondhatóm, hogy igen nehéz, eléggé. és persze hogy irigylem őket, az összes barátnőm körülöttem boldog párkapcsolatban él. de mint az egyik hozzászóló is említette, rondán, kövéren, nem csoda hogy itt tartok. a kövérség ellen még tehetnék, de kövér ember lusta ember( vagy baj van a pajzsmirigyével, vagy hízásra hajlamos)

szóval a kérdéseidre a válasz egy óriási igen...

2013. szept. 30. 21:25
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen, nehéz. Főleg, hogy - mint ahogy az előző válaszoló is említette - minden ismerősöm párkapcsolatban él, akiknek épp nincs párjuk, nos, ők vagy nem is szeretnének, vagy épp csak időlegesen vannak egyedül, mert épp most szakítottak. Vagyis a lehetőségük megvan rá és amikor úgy akarják, akkor majd élnek vele.

Ezzel szemben én itt vagyok a 20-as éveim közepén, 0 kapcsolattal, 0 tapasztalattal. Szociális fóbiám van, borzasztóan feszengek az emberek között és ezért nem is járok sehová, az egyetemen kívül. Nekem nincs problémám a súlyommal, vékony vagyok. Igaz, nem vagyok túl szép, de talán olyan nagyon ronda sem. De a fóbiám miatt esélytelen, hogy bárkivel is megismerkedjek.

Szóval nálam ez az ok. És nyilván, nehéz mások boldogságának őszintén örülni, mikor neked még sosem volt benne részed.

2013. okt. 8. 16:05
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem csak bulikban lehet ismerkedni.

2013. okt. 8. 18:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Nyilván. De a fóbiám nem korlátozódik a bulikra. Minden élethelyzetben jelen van, épp ezért vagyok bajban.

2013. okt. 9. 16:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Vannak ismerőseid, jársz egyetemre, ott is emberek vannak. Olyanhoz is próbálhatnál közel kerülni akit már ismersz, vagy ahol ismerős közegben vagy.
2013. okt. 9. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!