Hogyan kell kis bohóccal nagy cirkuszt csinálni?
Nincs nagy péniszem és még szűz vagyok. Konkrétan 12-14 cm hosszú és olyan 3,5 cm vastag lehet.
20+ fölött vagyok, nagyobb már nem lesz.
Nem azt szeretném megkérdezni, hogy ez kicsi-e mert ilyen kérdésből már millió van és már eljutottam odáig, hogy tudom, hogy az átlagnál kisebb mérettel rendelkezem hanem azt, hogy hogyan használjam? Hogyan tudok ezzel boldoggá tenni egy olyan nőt aki mondjuk tudja, hogy ekkora a péniszem, tudja, hogy szűz vagyok és mégis úgy dönt, hogy lefekszik velem?
Szeretném ha élvezné a partnerem az együttléteket és kb. bele halnék ha emiatt hagyna el mert nem tud eljutni az orgazmusig velem. Nem szeretném ha csak akkor lenne orgazmusa ha kinyalom vagy megujjazom.
Segítsetek légyszíves!
Hogyan kell kis bohóccal nagy cirkuszt csinálni?
Kérlek ne azt írjátok, hogy valakinek így jó, valakinek úgy jó hanem konkrétan, hogy kinek mi a jó.
Kérlek azt se írjátok, hogy majd gyakorlat teszi a mestert meg azt se, hogy majd kitapasztaljátok.
Tudom, hogy ez nagyon összetett dolog, de mit csináljak és mit ne csináljak az első alkalommal?
Biztos bénázni fogok hiszen az első lesz, de azért nem mindegy, hogy mennyit és még akár élvezhetnénk is a tanácsaitokkal.
Biztos vannak olyan dolgok/pózok/helyzetek ami a legtöbb nőnek tetszik és ami ajánlott is kisebb mérethez.
Mivel még óvszer se volt a kezemben, erre is kíváncsi lennék, hogy milyet vegyek és az első alkalomkor szokás-e egyáltalán használni vagy inkább anélkül?
Köszönöm a felvilágosítást! :)
Bár egy másik oldalon olvasott cikkben pedig ez olvasható:
"
Az átlagos péniszméret erekció közben 12,7 és 15,24 cm közé esik.
Az ernyedt férfiasság átlagos mérete 7,62 cm és 8,89 cm körüli."
A 13 cm kicsi vagy átlagos, de nem is ez érdekel hanem az, hogy ezzel egy átlagos nőt el lehet-e juttatni az orgazmusig ha van egy átlagos se nem lerövidített se nem elnyújtott előjáték is?
Akár pár év együttlét után is lehet jó a szex és akkor is képes eljutni az orgazmusig a nő ezzel a mérettel ami nekem van vagy akkor már megunja és már nem képes az orgazmusra?
Szűz vagyok. Nem tudom mi hogy működik és a téma eddig igazán nem is érdekelt.
Egy olyan nőnél labdába se rúghatok akinek a volt párjának nagyobb volt mint nekem csak szűzeknél van esélyem na meg olyanoknál akiknek a volt párjuknak is akkora körüli volt mint most nekem van? Hiányozna a tapasztaltabb nőknek a volt párjuk nagysága és velem el se jutnának az orgazmusig mert hiányolnák a + centiket meg vastagságot?
Vagy dobjam a kukába a péniszem és ott csinálja a cirkuszt ne egy nővel?
Komolyra fordítva a szót: nagyon lehangolódtam. Most kb. úgy érzem mintha egy senki/semmi lennék.
Köszönöm azoknak akik nyugtatni próbálnak! Hajlamos vagyok a negatív dolgokat felnagyítani, a pozitív dolgokat pedig alig észre venni. Sajnos. :\
Szerintem ezzel a mérettel nyugodtan ki tudsz elégíteni egy nőt. Csak itt, a gyakorin egy csomó hasonló mérettel rendelkező társad számolt be arról, hogy jó a szexuális élete.
Olvastam, az orvostudomány a 10 cm alatti péniszt nevezi mikropénisznek, e fölötti méret már megfelelő ahhoz, hogy orgazmusa legyen egy nőnek.
Én is tartok attól, hogy esetleg olyannal akadok össze, aki nagy mérethez volt szokva, de ha elfogadó, akkor be kell érnie 15-el, nem tudok mit tenni.
Gyak.hun-n mindenkinek 12 centis kukaca van.
Az már más kérdés hogy a csajok többsége saját tapasztalatait szerint még nem találkozott kis kukaccal.
Persze lehet ollózni ide cikket hogy ekkora meg akkora az átlagos péniszméret, de 12év alatt sem találkoztam ekkorával.
Pedig nem méret alapján választok partnert...
Ekkora kukaca manapság egy 13 évesnek van,és ez nagyon gáz.
10 srácból jó ha 1 vagy 2 embernek van ekkora mérete. Éppen ezért szerintem a való életben inkább ilyen 17-18 centi az átlagos.
Jahh hát persze nektek már ez a méret egy óriás:D
13 alatt kicsi
Most mondjam azt, hogy a pasik ideálja meg a szűk punci hol ott még szűz vagyok?
Ördögi kör ez amibe kerültem.
El kell fogadnom magam így ahogy vagyok és megtalálni azt aki beéri ezzel is. Nem lesz egyszerű. Lehet nagyobb munka lesz mint egy ideális péniszméretű férfinak, de az élet nem áll meg. Egyedül, család nélkül nem szeretnék meghalni.
Fejlesztem magam ott ahol tudom, tanulással az agyam, edzéssel az izmaim és megpróbálok az átlagos keresetnél többet haza vinni.
Ha van még valakinek véleménye a témával kapcsolatban, annak örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!