Hogyan kell kis bohóccal nagy cirkuszt csinálni?
Nincs nagy péniszem és még szűz vagyok. Konkrétan 12-14 cm hosszú és olyan 3,5 cm vastag lehet.
20+ fölött vagyok, nagyobb már nem lesz.
Nem azt szeretném megkérdezni, hogy ez kicsi-e mert ilyen kérdésből már millió van és már eljutottam odáig, hogy tudom, hogy az átlagnál kisebb mérettel rendelkezem hanem azt, hogy hogyan használjam? Hogyan tudok ezzel boldoggá tenni egy olyan nőt aki mondjuk tudja, hogy ekkora a péniszem, tudja, hogy szűz vagyok és mégis úgy dönt, hogy lefekszik velem?
Szeretném ha élvezné a partnerem az együttléteket és kb. bele halnék ha emiatt hagyna el mert nem tud eljutni az orgazmusig velem. Nem szeretném ha csak akkor lenne orgazmusa ha kinyalom vagy megujjazom.
Segítsetek légyszíves!
Hogyan kell kis bohóccal nagy cirkuszt csinálni?
Kérlek ne azt írjátok, hogy valakinek így jó, valakinek úgy jó hanem konkrétan, hogy kinek mi a jó.
Kérlek azt se írjátok, hogy majd gyakorlat teszi a mestert meg azt se, hogy majd kitapasztaljátok.
Tudom, hogy ez nagyon összetett dolog, de mit csináljak és mit ne csináljak az első alkalommal?
Biztos bénázni fogok hiszen az első lesz, de azért nem mindegy, hogy mennyit és még akár élvezhetnénk is a tanácsaitokkal.
Biztos vannak olyan dolgok/pózok/helyzetek ami a legtöbb nőnek tetszik és ami ajánlott is kisebb mérethez.
Mivel még óvszer se volt a kezemben, erre is kíváncsi lennék, hogy milyet vegyek és az első alkalomkor szokás-e egyáltalán használni vagy inkább anélkül?
Köszönöm a felvilágosítást! :)
Kedves 10-es!
Nő vagyok, így tudom, hogy miről beszélek.
A páromé 14 cm és bizonyos pózokban olyan fájdalmat tud okozni a méhszájamnál, mint a huzat!
Akik benyelik a 21 cm-est, na azok úgy szét vannak d.....a, mint az állat!
A normál nőknek hidd el, hogy bőven elég az átlagos is, nagyon is!
Amúgy javaslom, hogy mindenki, aki nem tudja, járjon utána a női hüvely méreteinek és utána majd beszélgetünk, hogy miért is elég az átlagos méret is.:)
Na most akkor mit csináljak? Lehet egyáltalán élhető életminőséget teremteni ekkora mérettel?
Tudom, hogy nem minden a péniszméret, de... Őszintén szólva teljesen el vagyok keseredve.
"a pasimé is 21cm, simán jól elvagyok vele, ez nem szétb...szottság kérdése!! lévén h előtte csak 1 pasim volt!"
Nem arról van szó, hogy bármelyik nő nem lenne el egy 21 cm-es mérettel, csak aki konkrétan kijelenti, hogy neki egy átlagos méretű, ami mondjuk 13-14 cm, az kicsi és meg se érzi, nála az ilyen pasi esélyt sem kap, na, annak tuti szét van ....
És lehet hogy te is ezt fogod mondani, mivel hozzá vagy szokva a nagy mérethez, pedig alapvetően a kisebbel is ugyanúgy ki lehetne elégíteni.
És ez a lényeg. Bármelyik nő bármit mond, átlagos mérettel is ki lehet őket elégíteni. Az megint más, hogy egyesek nem akarják, hogy egy átlagos méretű kielégítse őket.
# 9/17 Időpont ma 18:02
13 centi az nem átlagos méret, hanem kicsi méret. Jegyezzük meg már meg...gondolkozzál már te ökör.
"13 centi az nem átlagos méret, hanem kicsi méret. Jegyezzük meg már meg...gondolkozzál már te ökör."
Előbb művelődj, aztán szóljál közbe!!!
"Mi az átlag méret?
Mivel a női nemi szerv, a hüvely igen jól tágul, ideális esetben ellazulnak az izmok, és segítik a hímvessző behatolását. Alsó harmadának izmai ráfeszülnek a péniszre - a női hüvely nyugodt állapotban nagyjából 10 cm hosszú, a pénisz ennél hosszabb merev állapotban. A hüvely izmai tehát tágulnak, nagyon jól alkalmazkodnak bármilyen férfi nemi szervhez. A pénisz mérete tehát anatómiailag nem lehet ok arra, hogy a szex ne legyen sikeres. Egy átlagos méretű férfi nemi szerv merev állapotban 14 és 17 cm közötti, vastagsága pedig 3-4 centiméter."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!