Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek baj, ha egy lány...

Szerintetek baj, ha egy lány 26 évesen még szűz?

Figyelt kérdés

már volt pasim, csókolóztam , petting is volt.

de még a konkrétabb lényeg nem.

emiatt elfordult tőlem egy srác, mert tapasztalatlan vagyok.

pedig nem a nagy ő-re várok, csak eddig minden pasi bunkó volt vlem, ezért nem.

Szép arcú, csinos lány vagyok.

Nem kérek üziket, nem küldök képet.

26L

2013. szept. 3. 22:51
1 2 3 4
 21/35 DreamWeaver ***** válasza:
Szép arcú, csinos lány vagy? Mondani lehet bármit. Bizonyítani pedig nem fogod. :) A külső pedig csak egy dolog. Az, hogy szűz vagy, nem probléma. Az okok, amik miatt még szűz vagy viszont probléma. Hogy nem teszel ez ellen, szintén probléma. Olyan nincs, hogy minden pasi bunkó. Egyáltalán mit jelent Számodra az a szó a jelen kontextusban, hogy bunkó? Egy kapcsolat két emberen múlik. Te is tehetsz róla, hogy még szűz vagy. Ismerkedj és keress folyamatosan! (Na persze nem könnyű, ha itt is elzárkózol) Gyűjts újabb és újabb tapasztalatokat és tanulj a kudarcokból! Ha rendre minden egyes pasi "bunkó" Veled, akkor a hiba a Te készülékedben van. És gondolj bele, 26 évesen már tartós, komoly párkapcsolatra kellene törekedned, és pár év múlva az első babára. Kb 10 éves a lemaradásod, de nem behozhatatlan.
2013. szept. 4. 02:09
 22/35 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem baj. 26 éves korodra már csak találkozhattál valaki olyannal, akiben meg tudsz bízni annyira, hogy lefeküdj vele.

Nő vagy, azokra mennek aztán, megteheted, hogy válogass.

Küldesz képet? Csak úgy kíváncsiságból kérem. Nehéz elhinni, hogy nem valami mocsári szörny vagy.

22F.

2013. szept. 4. 04:51
 23/35 viktor123456 ***** válasza:
30%

Baj.

Egy nő akit jó 10 év alatt nem dugott meg senki, nem egészséges lelki állapotra utal. Hosszabb távon ez már ugy belső lelki problémmát is okozhat, ami már itt is van, hiszen rákérdeztél.

Mi volna, ha a következővel a hülye gondolataid ellenére csak dugnál egyet, és ezt az egész marhaságot elfeljtenéd a francba? :-)

2013. szept. 4. 07:40
 24/35 anonim válasza:
79%

Simán elhiszem, hogy nem mocsári szörny. :)

Van egy barátnőm, 28 lesz idén és még nem volt férfival. Egyszer sem, barátja sem volt. Komolyan mondom nektek, csinos lány. Jó munkahellyel, doktori végzettséggel, kevéske sznobizmussal ugyan, de tök jó nő. Mi a francért nincs senkije? Egyszerűen nem tudjuk megfejteni mi, a barátnők. Kezd megromlani a kapcsolatunk. Nyilván nem amiatt, hogy szűz, hanem az ebből adódó (vagy fordítva?) dolgok miatt. Nekünk már mind családunk van a barátok közül.

Valami bibi lehet máshol, nem hiszem, hogy az, hogy minden fiú bunkó. Ilyen nincs. Nekem ezt ne mondja senki.

Szerintem igenis baj és alapvetően nem a szüzesség, hanem a "miért". Tök jó, hogy kicsit te is úgy gondolod talán, hogy ez így nem jó, hiszen foglalkoztat a kérdés és magadba nézel. Bár, ha férfi lennék nem riasztana el, az tuti nem, hogy szűz vagy.

29N

2013. szept. 4. 07:41
 25/35 anonim ***** válasza:
24%
Én szívesen megismernélek! Szeretem a szűz lányokat! az exem barátnőm is az volt és nagyon szerettük egymást! csodálatos volt vele!
2013. szept. 4. 07:49
 26/35 anonim ***** válasza:
45%
Ha én lennék 26 évesen szűz, nekem baj lenne. Ugyanis oda a fiatalkorom, nem éltem ki magam és kevesebbnek érezném magam. Én akkor éreztem teljesnek magam, miután először szeretkeztem a barátommal. Persze érték a szüzesség, meg minden, de szerintem, aki még szűz közel a 30-hoz, nem tudja , mennyi minden jóról maradt le, nemcsak a nőkre igaz ez, szerintem, de a férfiakra is. Én így látom. Lehet fikázni, hidegen hagy.
2013. szept. 4. 08:30
 27/35 A kérdező kommentje:

az elején említettem, hogy többször voltam szerelmes, pasim is volt.

De valóban sokszor rosszul választottam. Eléggé sok fiúval megismerkedtem, randiztam, nem érzem úgy, hogy lekéstem volna bármiről. Oké, hogy jó pár dolog kimaradt, de mindennek oka van, s ezt valóban magamban tudom megtalálni.

Viszont nem egyedül az én hibám a kapcsolatok sikertelensége, környezetemben is látom, hogy sokszor nem úgy bánnak a nőkkel, ahogy érdemlik. S itt nem kezdő, fiatal lányokra gondolok. Oké. Majd elgondolkodom.

2013. szept. 4. 11:54
 28/35 anonim ***** válasza:
46%
26. os Nagyon igaz amit írtál! Amit fiatalon nem használ ki az ember az már elveszett! Később amikor már kapcsolatban van az ember akkor már késő!
2013. szept. 4. 12:55
 29/35 DreamWeaver ***** válasza:

#28as, amit fiatalon nem használ ki az ember, ha nem is veszett el, de ugyanúgy, ugyanabban a formában már nem visszahozható, ezzel egyetértek. Csak egy példa; azok a tapasztalatok és élmények, amiket egy fiú, vagy egy lány teszem azt gimis évek alatt szerez meg - amikor annak a minimális lexikális tudásnak a megszerzése mellett önfeledten tölthetik egymással az idejüket és fedezhetik fel közös első élményeiket együtt (legyenek azok akár párkapcsolati, akár szexuális élmények) - , később, amikor már önmaga anyagi és eszmei fenntartásának súlya ül a vállán (legyen az jó, vagy rossz oldalról) már nem visszahozható. Ráadásul ahogy telnek az évek az ember feje felett, egyre inkább nő a tapasztalati távolság a partnerrel szemben. Különösen egy nő esetében, mivel a nők, lányok korábban kezdik a nemi életüket és a tapasztalatszerzést, mint a férfiak, fiúk. És ez óhatatlanul eltéréseket szül, ahogyan nagyon jól rávilágítottál erre #24es...

...egy nő életében 25 felett a legtöbb esetben elkezd mocorogni a gondolat (az a bizonyos biológiai óra), hogy jó lenne kialakítani egy tartós komoly párkapcsolatot (ami tegyük hozzá, nem három nap munkája) és azzá válni, ami egy nő nőiségének a kiteljesedését jelenti, anyává. De ahhoz, hogy egy nő eljusson odáig (és ez ugyanígy jellemezheti a férfit is apai vonatkozásban), hosszú évek szenvedései, örömei, csalódásai, sikerei, tapasztalatai és fejlődése kell. Hosszú évek tapasztalatai kellenek ahhoz, hogy egy nő, vagy akár egy férfi megfontoltan ki tudja választani a legalkalmasabb partnert és sokszor egy kapcsolatban a felek 4-5-7 év után eszmélnek rá, hogy nem a megfelelő partnerrel vannak együtt és új tiszta lappal kell előlről kezdeni mindent. Értelemszerűen minél később kezdi el valaki a tapasztalatszerzést, annál kevesebb ideje marad, a tapasztalati különbségek egyre több problémát szülhetnek és egyre nagyobb eséllyel köthet ki egy rossz választás mellett. És szembe kell nézni azzal a nagyon jó példával, amit Te írtál, #24es..., azaz hogy két szinte azonos életkorú nő miként távolodhat el egymástól lélekben az elcsúszó és távolodó életvitel és életforma okán. És pontosan ugyanez jellemzi azt a férfit is, akinek még 40 évesen is az az életcélja, hogy szórakozóhelyekre járjon és minden nap más nőt vigyen fel magához. Amikor az ilyen férfi körbecsörgeti a haverokat, mindenkitől elutasítást kell hogy kapjon, mert az egyik haver a feleségével wellnessezik, a másik haver a gyerekeit viszi sulitáborba, stb. És ez így van rendjén. És persze egy 26 éves szűz nőnél besikerülhet elsőre a jackpot, de erre az esély nagyon csekély.

Kedves kérdező lány! :) Az volna a legrosszabb döntés, ha most az első szembejövő férfinek odaadnád a szüzességed. Ahogy előzőleg is írtam, most még az elvesztegetett tapasztalatok behozhatóak és nagy eséllyel ki tudsz alakítani egy egészséges és harmónikus párkapcsolatot, de mint mindenki másnak, Neked is évekre lesz szükséged hozzá és ha jól választasz és elérkezettnek látod az időt, még 35 éves korod előtt anyukává válhatsz. Légy nyitott, de a korodhoz mérten megfontolt is! Készülj fel a kudarcokra is, amit viszont mindig tekints olyan kihívásoknak, amikből tanulni tudsz és a fejlődésedet segíthetik! Én őszintén a legjobbakat kívánom Neked. :)

2013. szept. 5. 02:20
 30/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj, nem ez határoz meg egy embert. Mindenki más tempóban halad az élete során, ha neked ez így megfelel teljesen rendben van. Én is bőven elmúltam 20 amikor átestem a dolgon, mégsem érzem, hogy kimaradtam volna bármiből is, sőt még várnom kellett volna, mert mint kiderült a következő párom lett az "igazi". :) Neked is azt tudom írni, hogy ne a múltba nézz, ne könyvelj el azért minden pasit bunkónak, ha nyitott, kedves, szimpatikus lány vagy, és emellett még csinos is biztosan rád talál a szerelem is. :)

27/N

2013. szept. 5. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!