Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális hogy 15 évesen már...

Normális hogy 15 évesen már nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés
Az úgy történt hogy barátnőimmel voltam buliba... és egy kicsit elfajultak a dolgok... egy nálam kicsivel idősebb fiú vette el.... ez most normális?? előre köszi a kérdéseket 15/L

2013. szept. 2. 12:09
1 2
 1/18 anonim válasza:
83%
A többség nem gondolja ezt normálisnak, de a te életed és úgy szúrod el/teszed jobbá, ahogy akarod. Minden jogod meg van hozzá.
2013. szept. 2. 12:10
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

kérdéseket?

nem inkább válaszokat?

amúgy a te dolgod,de nekem égne a pofám ha részegen egy buliban veszítettem volna el,de mindenkinek másmilyen az erkölcsi szintje(ui:én is szoktam inni,én is szoktam bulizni,de ettől még nem teszem szét a lábamat)

2013. szept. 2. 12:12
 3/18 anonim ***** válasza:
Mit gondolsz, normális?
2013. szept. 2. 12:15
 4/18 anonim válasza:
Az erkölcsöm szerint nem normális dolog amit tettél. De lehet hogy a magad fajtáknál igen. Én azt mondom hogy jobb később elveszíteni a szüzességet de akkor már megfelelő emberrel. Sőt még 15 évesen is fiatal vagy hozzá.
2013. szept. 2. 12:19
 5/18 anonim ***** válasza:

Hát ennek nem így kellett volna történnie, de - sajnos - sokakkal megesik. A normálisabbja később bánni fogja, mások pedig ezek után már úgyis mindegy alapon folytatják hasonlóan a bulizást és a szexet, míg ki nem égnek vagy rá nem fáznak.

Most már nem változtathatsz rajta, de azon igen, ami később történik. Nem tudom, milyen a társaság, amellyel jársz, hogy szétkürtölik-e, hogy te most könnyen kapható vagy, vagy sem. De ha adsz azért magadra, akkor ezentúl legyél észnél, ne hagyd, hogy újból ilyesmi történjen veled, mert gondolom te is inkább szeretnél egy normális párkapcsolatot, mint fűvel-fával lefeküdni, aki épp jön egy bulin. Még azt megkérdezném, hogy védekeztetek óvszerrel legalább?

2013. szept. 2. 12:19
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
Ha ezen agyalsz hogy normális e vagy sem, akkor szerintem te is tudod a választ...
2013. szept. 2. 12:20
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem, nagyon nem normális. De végülis már tökmindegy mit gondolunk, ha megtörtént...De ne híreszteld!
2013. szept. 2. 12:20
 8/18 anonim ***** válasza:
Nem az.
2013. szept. 2. 12:21
 9/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, következtess
2013. szept. 2. 12:26
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Jo kis q.r v.a. vagy.:)

Perrrrrsze...normális....neked.

Sőt ha R.ò.M.A vagy akkor(hosszù Ô direkt van)10èvesen már szülhettèl volna is.

2013. szept. 2. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!