Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális hogy 15 évesen már...

Normális hogy 15 évesen már nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés
Az úgy történt hogy barátnőimmel voltam buliba... és egy kicsit elfajultak a dolgok... egy nálam kicsivel idősebb fiú vette el.... ez most normális?? előre köszi a kérdéseket 15/L

2013. szept. 2. 12:09
1 2
 11/18 anonim válasza:
0%
Normális.
2013. szept. 2. 12:29
 12/18 anonim ***** válasza:
Normálisnak teljesen normális, ellenben hogy ilyen bulikba jársz, az nem tesz jót neked
2013. szept. 2. 12:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Dehogy normális! Ez elég nagy szégyen, pláne, hogy ilyen körülmények között vesztetted el a szüzességed!
2013. szept. 2. 12:41
 14/18 anonim ***** válasza:

Ilyen körülmények között nem normális. Ha párkapcsolatban lennél, és úgy történik meg, az teljesen más.

Legalább védekeztetek? Ismerted már a fiút, vagy "buliszerelem" volt?

2013. szept. 2. 12:59
 15/18 réksp válasza:

Az,hogy kivel mikor veszted el azt saját felelősséged.

15 évesen? Te dolgod.. Azért van egy olyan határ amire nem azt mondják már ,hogy oké. Az a 12-13 éves kor amikor nem ilyenekkel kell foglalkozni. Egyébként is vannak olyan lányok akik 15 évesen érettek már, ettől is függ a dolog.

A kérdésedből arra következtetek,hogy bűntudatod van és akkor szerintem nem volt olyan jó ötlet. 15 évesen akkor "illik" zárójelben elveszteni, ha együtt vagy valakivel és nem egy buliban,mert ez befolyásolja az egész életedet. Én úgy képzelném el a együttlétet,hogy szerelemben. De ez a te dolgod.

2013. szept. 2. 13:07
 16/18 anonim ***** válasza:
hat szerintem még igazán várhattál volna vele, de most hogy már megtörtént hiába agyalsz ezen
2013. szept. 2. 13:40
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy buliba részegen szétteszed a lábad egy srácnak aki akkor ismertél meg, ez egyátalán nem normális. Mostmár nem tudsz mit csinálni, de soha nem fogod megtudni milyen szerelemből az első.
2013. szept. 2. 14:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Szép kis tiniribi bontakozott itt ki.
2013. szept. 2. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!