16 éves fiú vagyok és szűz ezzel nem is lenne probléma, . Ha barátaim ne szekálnának vele! Szerintetek is gáz 16 évesen szűznek lenni?
Jaj, manapság mindenki azt hiszi, hogy menő, ha ennyi idősen már túl van pár numerán. Hidd el, nincs ezzel semmi de semmi baj! A legtöbb tini, aki ennyi idősen már nem szűz... na hát az olyan is. Ne foglalkozz velük, majd megtörténik, amikor kell, ezt nem szabad erőltetni. :)
Nem jobb lenne majd egyszer úgy visszagondolni, hogy volt egy lány, akivel nagyon szerettétek egymást s megtörtént, mint úgy, hogy jaj részegen megvót valaki?
hidd el ..egyáltalán nem gáz :) szerintem a normális lányok épp ezt fogják benned tisztelni :) hogy igen te az vagy, és csak azért mert a haverjaid szekáltak nem húztál meg senkit egy disco wc-ben xdd
na de m1 is..a lényeg az hogy legyél mindig önmagad, és a haverok miatt sztem ne siettesd a dolgot ! az első legyen különleges, egy olyan személlyel akit szeretsz! :) Fogadd meg egy lány tanácsát ;)
Nem javaslom,hogy erőltesd.Saját tapasztalat.Én is anno azért vesztettem el,mert a barátok szekáltak.Egy olyan lánnyal történt,aki nem tetszett.Nem volt jó.
Ráadásul mint később kidrült a szekálós barátaimnak csak a szája járt,mert én vesztettem el elsőként a szüzességemet közülük.Gondolkodj el ezen!
6-os vagyok ismét:
Látod Zsófi én egy perccel előtted épp arról irtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!