16 éves fiú vagyok és szűz ezzel nem is lenne probléma, . Ha barátaim ne szekálnának vele! Szerintetek is gáz 16 évesen szűznek lenni?
Légy őszinte.ezt még megteheted.
Most bemásolok egy válasz,amit egy másik kérdésnél irtam nemrég:
"Az őszinteség egy folyamat amit el kell kezdeni!Ez a férfi dolga!A nő ezt érezvén nem fog tovább mellébeszélni,mert érezni fogja,hogy egy őszinte férfivel erre nincs szükség.
Taktikai önvédelem amugy a nők részéről a mellébeszélés,mert nem tudják kivel állnak szemben.
Legőszintébben mondom ne az legyen a cél hogy lefektess egy nőt,mert épp akkor lesz rá több esélyed.
Tehát az őszinteség bátorságot igényel.Ezt is értékelik a nők.És ha őszinte vagy,akkor megengeded nekik hogy őszinték legyenek veled.Emiatt minden ilyen nő az életedben,szivébe zár.Mert pontosan erre vágynak.
Ha csak dugni akarod,akkor max húsként tekintesz rá.Ez nem esik jó nekik,minthogyneked sem ha pl a pénzedért vannak veled"
egy férfi
12-es vok:
Mondd meg nekik őszintén,hogy nem tudsz csajozni.Kérd meg őket,hogy sgitsenek.Hidde l a lányok szeretnek ilyesmiben segiteni.Igy aztán csak barátkozol velük,majd egyre több lány ismrősöd lesz és egyre lazább leszel.
És mindezt őszintén.Ne trükközz,ne kamuzz,mert elöbb utóbb kiderül
Vonzás törvénye. Állj pozitívan a dolgokhoz. :) De komolyan!!! Ha úgy állsz a dologhoz, hogy találni fogsz egy aranyos, normális, neked megfelelő lányt, akkor így is lesz! :)
Legyél figyelmes, mosolygós, pozitív... persze te ismered magad a legjobban, szóval add önmagad- ahogy előttem írták.
Nekem a volt kapcsolataim is mind ilyenek, mármint a volt pasik. A fiú barátaim is ilyenek, mosolygósak, vidámak, őszinték, kedvesek. :)
Sosem szerettem a nagyképű, bunkó, okoskodó, divatmajom, mogorva srácokat. Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!