Xxx96xxx kérdése:
16 éves fiú vagyok és szűz ezzel nem is lenne probléma, . Ha barátaim ne szekálnának vele! Szerintetek is gáz 16 évesen szűznek lenni?
Figyelt kérdés
Igazából ennek oka az hogy félénk vagyok lányok jelenlétében és nem merek kezdeményezni, a másik ok , hogy akivel meg ismerkedek lányok azok csak barátként tekintenek rám :( és nem tudok csajozni léci segítsetek S.O.S ha kell lányok kép alapján mondhattok véleményt !2013. aug. 30. 02:28
31/39 anonim válasza:
Legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy csak odamész a lányhoz, köszönsz, és megmondod neki h nem tudsz csajozni (pedig sokmindenről álmodtam már) O.o Nekem kicsit erősnek, konkrétnak tűnik, de nem zárom ki hogy bejönne. Az megy hogy azzal piszkálnak hogy szűz vagy, hülyeség. Ahogy olvastam, nem jól választassz barátokat. Lehet hogy pont ők azok akik elszívják az önbizalmadat. (Még mindig azon az "odamegyek és megmondom" dolgon gondolkodom, jónak tűnik, de szerintem ehhez még nagyobb önbizalom kell mint simán csak csajozni XD)
33/39 anonim válasza:
Szerintem a leghangosabban szekálók nagy része szintén szűz.
35/39 anonim válasza:
szerintem nem gáz egyáltalán, de ne a barátaid miatt veszítsd el a szüzességed, azért mert szekálnak ezért, ne is figyelj rájuk!! Majd eljön az a lány aki ezt értékelni fogja. Egyébként még én is szüz vagyok, és nem zavar, sőt büszke vagyok rá, hogy nem adtam oda magam az első fiunak, aki bepróbálkozott nálam, ahogy ezt a barátnőim többsége tette. 17/l
37/39 anonim válasza:
31-es vagyok.
Ha legközelebb ezzel piszkálnak, ezt mondd: "Az én véleményem érdekel? A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kíváncsi a másikéra... kivéve a b*zik... még mindig érdekel a véleményem? Mert engem a tiéd nagyon nem." Kb. xD
38/39 anonim válasza:
Menj el küzdősportolni majd aztán ne hagyd manipulálni magad xD
Meg fognak lepődni ha visszaütsz.
39/39 A kérdező kommentje:
4 éve judozom azzal nincs baj :P
2013. aug. 31. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!