Komoly tanácsokat szeretnék, én is és a barátom is szüzek vagyunk. én 17, ő 21 éves. A probléma a következő:?
gondolom máshogy már voltak együtt, csak "élesben" nem még.
Edzened kell őt. De ha nem tudtok egymás közelében ellazulni úgy hogy együtt vagytok két éve az fura... Mármint ilyen para főleg az miatt van hogy elcseszel valamit ami miatt a másik elhagy.. Ez elég ritka ilyen régi kapcsolatnál.
Semmi gond, de erről meg kinek kéne beszámolnotok mégis? Kérdezik??? Hol éltek ti, valami szadomazo klubban?
Viccet félretéve. Próbálkozzatok vele hosszan. A szexnek nem a leglényegesebb pontja az a rész amikor a barátod a fütyjét a nunidba dugja (bocs de a pénisz meg vagina kifejezés úgy hangzik mintha egy hivatalos papírt fogalmaznék :P) Ha ez nektek nem megy hagyjátok a fenébe.
Essetek egymásnak változatos helyeken. Szerettek egyáltalán szexelni? Élvezitek ti egymás testét?
Annyi féle képen lehet még a szexben örömötök a szimpla dugáson kívül. Lehet hogy nehezebben oldódsz az első pár menetben, de a harmadikra már jöhet bármi, és a barátod is lehet hogy jobban teljesít.
A Barátnőm szerencsémre elég perverz volt az elején így nálunk az, hogy minimum "3 élettel" kezdek az alap volt. Ennél csak több lett idővel, és az első menetben én sem igazán bírtam hosszan.
A lényeg, hogy először jó pár alkalommal orálisan elégítsétek ki egymást (mondjuk a következő 2 hétben legalább 5x). Érezzétek egymást, legyetek szinkronban. Aztán amikor szeretkezésre kerülne sor: Előtte elégítsd őt ki, így a második menet sokkal hosszabb lesz! Akár órákon át is tarthat! Attól függő, hogy tényleg korai magömléses, vagy csak bebeszélni magának.
Tehát mikor elmegy, akkor vegye vissza a nadrágját és kezdjétek "elölről". Ingerelje a csiklódat jó sokáig, majd megnyálazva ujját dugja be neked. Először egyet, majd kettőt és próbáljon meg úgymond "helyet csinálni".
Az első szinte mindenkinek fáj... neked is fog! A lényeg, hogy csak lassan és óvatosan és megfelelő síkosítással! A legjobb síkosító pedig a nyál!
És még 2 dolog: 1. Ezt neki is el kellene olvasni... vagy nagyon érthetően elmondani neki.. ami nehéz lesz, mert a pasi nem hinném, hogy meg akarná majd hallgatni, amit mondasz. Ilyen.. "pasi büszkeség"..
2. Keresse fel EE-t a problémájával! Ő megoldja! Csak annyi a dolga, hogy a férfiak egészsége topic alá ír, és választ fog kapni tőle. Nekem is ő segített! Nektek is fog!
Szóval.. csak linkeld be neki ezt a topicot... Ha megfelelő a bizalmi kapcsolatotok, akkor jó lesz! És ne másik miatt aggódj, hogy mit fogsz mondani h "miért nem feküdtetek le"... hanem örülj, hogy boldog kapcsolatban élhetsz!
Szeressétek egymást!
Sok sikert!
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!