Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most lesz az első nekem . és...

Most lesz az első nekem . és tanácsokat kérnék, hogy hogyan legyek jó kezdőként az ágyban?!

Figyelt kérdés
NEGATIV COMMENTEKET NEM KÉREK ÉS TANÁCSOKRA LENNE SZÜKSÉGEM , ELŐRE IS KÖSZÖNÖM !

2012. nov. 15. 21:59
 1/9 anonim ***** válasza:
korod? helyszín? viszony a másikkal? Nemed?
2012. nov. 15. 22:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Nő vagyok , 17 éves .
2012. nov. 15. 22:06
 3/9 anonim válasza:

Ne akarj elsőre profi lenni. Nekem pl bejön, ha egy lány tapasztalatlan.

Hidd el, lesz időd fejlődni ilyen téren. A lábadat meg csak szét tudod tenni :)

2012. nov. 15. 22:12
 4/9 anonim ***** válasza:
elsöre senki sem profi, nem is várják el nyugi. Ö irányitson, pár alkalom és Te is bele fogsz jönni.
2012. nov. 15. 22:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Első alkalommal nem leszel profi.Első alkalommal természetes leszel.Úgy fogsz izgulni,és olyan feszült leszel,hogy nem arra fogsz figyelni,hogy minél jobb legyél.Első alkalommal fájni fog az együttlét,vérezni fogsz(persze ez nem mindenkinél van).Én pl elég feszült voltam,mert akkor látott először pasi meztelenül.És mert féltem,hogy mennyire fog fájni,és hogy megfelelek-e majd neki.Majd ahogy egyre többet bújsz ágyba,egyre felszabadultabb leszel,egyre többet tanulsz,és egyre profibb leszel.
2012. nov. 15. 22:17
 6/9 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a válaszokat ..ám a fájdalomtól nem félek inkább várom, hogy milyen az a hires fájdalom amiről mindenki beszél :) ..attól félek leginkább, hogy a kisajkaim kilógnak és pasim többször is mondta, hogy a dundi kis husos babapunct szereti..szégyelem magam emiatt habár tudom, hogy errő nem én tehetek, hogy ilyen nemiszervvel rendelkezek..de rettenetesen félek a reakciójától :(
2012. nov. 15. 22:25
 7/9 anonim válasza:
Na, megtörtént? Milyen volt? :)
2012. nov. 18. 18:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Az elég baj ha igy lesztek együtt először hogy még nem kényeztettétek egymást. Tudod nem véletlenül van a petting, utána sokkal jobb az együtt lét is. Legalábbis nagyobb az esély rá hogy élvezd mint igy hogy még sosem csinált veled semmit.

A nemi szerved miatt ne aggódj ez a pasikat egyáltalán nem zavarja.

2012. nov. 18. 19:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem volt petting és megtörtént ..és csodálatos érzés volt :)
2012. nov. 18. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!