Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira tanácsokat?
most lesz az első randink pénteken.lehet,hogy elmegyünk valahova,dunapartra,vagy valami.
csak elég ideges vagyok mert nem akarok csöndben sétálgatni mellette.azt is tudom,hogy nem jó, ha előre kitalálok konkrét témákat, de azért 1-2 bővebb "témát" ha tudtok,kérlek írjátok meg. mindketten cigizünk,lehet,hogy ez egy jó kiindulási pont lenne.őszintén nemtudom.értelmes válaszokat légyszíves.
16/L
u.i. nem szexcsatába akarunk átmenni,hanem értelmesen beszélgetni.
-Kérsz egy szálat?
-Milyet szívsz?
-Erősebbet szoktál? (ez elég rizikós és félreérhető)
ha már kitértél a cigire. Bár talán legjobb lenne arról beszélgetni, hogy miképp szokjatok le róla :)
Hali! Merre laksz? Mert a dunapart elég tág fogalom, de ha konkrétat mondasz lehet jobban tudunk segíteni.
Vannak standard témák amiket meglehet kérdezni a másikról, amik alap kérdések, de látszik rajtuk mégis hogy érdekel téged a másik. Kérdezheted a családról, hallgat-e zenét, és ha igen mit?, vallás (bár ez érzékeny téma), hobbik, mit sportol, kedvenc film(ek) stb... De nem kell mindet rázúdítani, majd úgyis ha elkapjátok a fonalat onnantól pik-pak menni fog. És ha mégis csönd üt be, az nem feltétlenül rossz... Lehet h ő se, meg Te se akarjátok elrontani semmivel sem az első talit, így féltek dolgokat kérdezni, mondani, de ez később feloldódik (nálam eddig így volt).
-kérsz egy szálat?
- milyet szívsz?
- jajj azt még nem próbáltam de az egyik buliban xy megkínált..
- te is jársz olyan helyekre? hát a .. jobb mint a ..
- és a zene miatt mész vagy olyat nem hallgatsz?.. :)
- jajj hát én se inkább ... hallgatok
BLABLABLA
hát köszi mindenkinek a válaszokat.:)
egyébként dunaparton békástól M0-ig gondoltam. ott le lehet ülni,lógatni a lábadat a vízbe, és alkalom adtán még csókolózni is.;$
nektek amúgy első randi hogy ment,csók,milyen beszélgetési témák voltak? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!