Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira szeretnék tanácsokat! Hova vigyem?
1. Hova vigyem ? (folyópart?kocsma?)
2. Megcsókoljam első randin?
3. Próbáljak én kezdeményezni , vagy hadjam őt?
Az, hogy hová viszed, szerintem főként attól függ, hogy milyen a lány. A folyópart szerintem jó ötlet. Én pl nagyon nem díjaztam volna, ha első randin egy kocsmába vitt volna, de persze ez csak én vagyok.
Hát a csók is attól függ, hogy hogyan alakul az egész. Ha zavarban lesztek, nem tudtok feloldódni, feszengtek stb. szóval ha nem lesz valami felszabadult a hangulat, akkor kár bepróbálkozni a csókkal. Viszont ha jól elhülyéskedtek / beszélgettek, jólérzitek magatokat, akkor jöhet akár a csók is.
Igen , lányról van szó !
Akkor a Sugó partra viszem , köszi !
Esetleg valamit vigyek neki , virágot , vagy ilyesmit?
Bp-i vagy?
Ha igen, akkor az Apáthy sziklához. Nézd meg neten, hogy merre van, nagyon szép hely, és romantikus. A II. kerületben van, nem kell vidékre menni, vagy sokat utazni hozzá.
Nem vagyok bp.i !
Bajától 20km-re lakom !
A lány pedig bajai , ezért gondoltam a Sugovicát !
Még nem hivtam el , de szerintem "randi" lesz .
Akkor viszek neki virágot .
Az nagy baj , ha a lány fémérzékeny , nekem pedig piercingem van?
A piercingek általában orvosi fémből készülnek.
Nekem van az orromban és a nyelvemben is, pedig fémérzékeny vagyok.
Tehát: nem baj! :D
Szerintem inkább valami személyeset vigyél neki, ne bonbont.
Vegyél neki valami plüss állatot. A virág nem rossz ötlet, de elhervad a randi alatt, és ezért kár érte. Meg lehet, hogy utána nem haza fog menni, hanem van még valami dolga, és nem akarja majd hurcolászni a virágot.
Tizenéves koromban sokszor jártam így.
31/N
Akkor ha , virágot viszek neki , azt nem praktikus cipelni egész nap! Esetleg , ha nem viszek semmit az gáz?
Arra gondoltam , hogy egy rózsát viszek , persze virágbolti tüske mentes izéét !
Elbizonytalanodtam ebben az ajándék dologban .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!