Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira szeretnék tanácsokat! Hova vigyem?
1. Hova vigyem ? (folyópart?kocsma?)
2. Megcsókoljam első randin?
3. Próbáljak én kezdeményezni , vagy hadjam őt?
Alkalomtól függ, gondold magad a lány helyébe: ha sokat terveztek sétálni, esetleg kényelmetlen lehet. De ha esetleg úgy tervezed, hogy beültök valahová (vagy csak leültök valahova) akkor tökéletes a virág, egyébként én valami csokit vennék, kis dobozos ferrarot, vagy hasonló. Persze mit szeret a lány :D
Ajándékot mindenképpen vigyél, ha esetleg ismered jobban, a legjobb valami személyes, aminek tudod, hogy örül :) Ne drága legyen, hanem inkább kedves. Mutasd meg, úriember vagy :)
Folyó partra fogunk kiülni , és énekelek gitározok neki !
Am ugy gondoltam , hogy egy kis ferrero vagy ilyesmi és rózsa !
:D nagyon édes vagy szívemből mondom, odalesz a lány!
a legjobb, ha látja rajtad, hogy mennyire igyekszel, az akkor is bejön, ha bénázol. (Csak ne legyen túl nyálas a dolog). a gitár nagyon jó ötlet, csak ne lődd le a poént előre, szóval mondjuk mondd azt, hogy gitáróráról jössz éppen, és azért van nálad
amúgy, jó ötlet a folyópart, de bajai lévén biztos volt már ezerszer a sugovica -parton, szóval esetleg tervezz be valami kicsit számára szokatlanabb dolgot is, erre amúgy a gitár sem rossz
hajrá-hajrá!!
Igen ez nekem is , eszembe jutott , hogy rengetegszer járt itt , de nekem ez ilyen jelképes szent hely , mivel ott halt meg a nagyapám szolgálat teljesités közben :(
Am szerintetek milyen dalokat játszak ?
8 óra munka kicsit sem illik , de azért ilyen szerelmes pánk dalt se szeretnék , mert az még engem is sértene , vmi romantikus , szép szám kéne !
én lány vagyok és ha olyan típus h folyópartra viszed akkor virág mindenféleképpen kell!
nem kötelező a vörös rózsa az már olyan elcsépelt! keresss rá a googleban a virág nyelvre ez alapján válassz!
csokit neee!!!
és ennél drágábbat se nehogy azt érezze, hogy elkötelezted(mármint, hogy tartozik neked)
és ha autóval mentek akkor a virágot a kocsiban is hagyhatjátok
na hajráá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!