Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Első randira örülnétek rózsának?
Nem vörös értelemszerűen, és olyan helyre mennénk ahol nem kéne hurcolnia végig magával
Elég romantikus lélek vagyok és így tanítottak, hogy nőknek virágot, csak nem tudom manapság mennyire elfogadott ez, vagy inkább kicsit tolakodás
ha nem ribancnak viszed akkor nagyon tuti!!!!
...de olvasom itt a sok ribit akik életükbe pofonon kívül nem kaptak semmit!!!!
Haveri segítség:
Nem ismerem a kiszemelted, kérdező (ha van), de a lány megismerése nélkül nem egy nagy ötlet. Én sosem csináltam (nem mertem, mert féltem attól hogy beégek), haverom egyszer bedobta, és ő csakugyan így járt. Szóval első randira semmiképp.
En nem ertek egyet az elottem szolokkal!
A rendesen nevelt lanyok igenis megorulnek a viragnak vagy barmi mas apro figyelmessegnek! Ha meg nem tetszik nekik az ajandek,azt nem hangoztatjak.En a helyedben beprobalkoznek a rozsaval.Nagyszeru dolog,h mar az elso randin megtudhatod, h mukodne-e a dolog kettotok kozott.Mert gondolom nem szeretned olyan kezet fogni,aki toled teljesen elteroen nem romantikus,s nem ertekeli ezeket az apro ajandekokat.
Mondjuk azert jo lenne kinyomozni,h mi a csaj kedvenc viraga,de ha nem megy,akk a rozsaval nem tevedhetsz nagyot.
Mindenesetre sok sikert,en szurkolok neked!
21/L jah,es en nem vagyok egy romantikus lelek, de attol meg szeretem a viragokat es a figyelmesseget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!