Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti örülnétek ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti örülnétek ha egy srác így hívna el randira?

Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű lány, akit kb egy éve láttam először, akkor szemeztünk meg beszéltünk egy kicsit a suliban, de akkor nem léptem, és most újra egy épületben van óránk. Arra gondoltam, hogy megtudakolom mikor végez és az épület előtt kint várnám kezemben egy szál virággal, hátam mögött meg egy hegedűssel aki valami szép romantikus zenét játszana... szerintetek jó ötlet, vagy túl nyálas?:)
2011. okt. 6. 13:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
túl nyálas...szerintem
2011. okt. 6. 13:55
 2/15 anonim válasza:
67%
a hegedűs cucc nagyon nyálas :S a rozsa az jó meg vmi bonbon :)
2011. okt. 6. 13:57
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem kellenek hegedűsök meg semmi zene de ha egy csinos de laza zakóban egy szál rózsával oda mész szerintem az csak igen lehetsz
2011. okt. 6. 13:59
 4/15 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem vicces lenne, de nem jó ötlet. Felesleges a virág, a zene meg még feleslegesebb. Én egy csokinak jobban örülnék kezdetnek. Elején virágot adsz akkor mit adnál később?...

20/l

2011. okt. 6. 13:59
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
kérdező így forever alone
2011. okt. 6. 14:04
 6/15 anonim ***** válasza:
66%

A hegedűst hagyd ki, mindenképpen. Bocs, de én azt gondolnám, nem vagy teljesen normális :)

Mindenki rátok figyelne az utcán, nagyon kellemetlen helyzetet hozol így létre. Ha a csaj nem valóvilágba-való önmutogató csajszi, akkor nagyon zavarba hozhatod és teljesen elvághatod magad.

"Elején virágot adsz akkor mit adnál később?... "

?? Bocs, ez marhaság :) A virág bármikor jó.

2011. okt. 6. 14:04
 7/15 anonim ***** válasza:
Úristen...
2011. okt. 6. 14:07
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, mint egy hős szerelmes... Nem is ismered és virág, hegedűs...:D
2011. okt. 6. 14:11
 9/15 anonim ***** válasza:
80%
Ne! Mit csinálsz, ha röhögő görcsöt kap a barátnőivel együtt?
2011. okt. 6. 14:15
 10/15 anonim ***** válasza:
85%

:DDDD

getszi ez ultra gáz lenne, a csaj tuti otthagyna téged a hegedűssel együtt:))

a kívülállók kurv@ nagyot röhögnének rajtad, végülis ha jókedvet akarsz szerezni sok embernek akkor hajrá....de a hajó így elúszik...bár azokból amit leírtál késöbb biztos elbaltáznád valahogy:)

2011. okt. 6. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!