Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Első randira örülnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Első randira örülnétek rózsának?

Figyelt kérdés

Nem vörös értelemszerűen, és olyan helyre mennénk ahol nem kéne hurcolnia végig magával

Elég romantikus lélek vagyok és így tanítottak, hogy nőknek virágot, csak nem tudom manapság mennyire elfogadott ez, vagy inkább kicsit tolakodás

2011. okt. 20. 23:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
24%

Érdemelje ki! Így nevetségesnek fogja tartani. Egy aranyos fiúcska leszel, nem férfi. Ez olyan mintha a popsijával közeledne feléd, hogy csak tedd be neki. Utána már nem nagyon érdekelne a lány.

Mi marad későbbre, ha már most virágot viszel?

Egy lényeges dolog van! A nönek a férfi lelke a préda, az ha a férfi odáig van érte, a férfinek meg a nő teste, az amikor megszerzi, egyiket sem szabad elsietni!

2011. okt. 21. 00:59
 12/29 anonim ***** válasza:
76%
Én nem örülnék neki, de csak azért nem, mert magát a rózsát nem szeretem :) Az én párom úgy csinálta, hogy megtudakolta a kedvenc színemet, majd olyan színű virágot hozott (nem rózsát!).Na ettől elolvadtam :) Ez hogy tetszene? Tudod mi a kedvenc színe?
2011. okt. 21. 01:42
 13/29 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem a rózsa mindig azt mutatja,hogy valamit kezdeményezel,sokszor indítottam így lányoknál/csajoknál és mindig jól sikerült a vége :) nagyon kedves gesztus,főleg ha romantikus alkat vagy :) Hajrá ;)
2011. okt. 21. 01:46
 14/29 anonim ***** válasza:

Szerintem első randin még kicsit túlzás, illetve attól is függ, mennyire ismered a lányt (én kaptam már úgy, hogy netről ismert sráccal randiztam és nagyon nem jött be a srác élőben, de így már ciki lett volna megmondani... mondjuk jót dumáltunk, de utána levélben tisztáztuk, hogy nem fog menni a dolog).

Ha eddig haverok voltatok és most lépnétek át párkapcsolat szintre, akkor oké.

2011. okt. 21. 06:56
 15/29 anonim ***** válasza:

A mai lányok ribinek szocializálódnak,

és a romantika szót hírből sem ismerik!!

Sajnos!

Vagyis ne vigyél elsőre virágot semmiképpen.

(Látod, hogy itt is kikérik maguknak!)

A pénzt azt elfogadnák ne félj.

2011. okt. 21. 10:50
 16/29 anonim ***** válasza:
88%
szerintem ha egy lánynak rozsat visszel azzal nagyon boldoggá teszed:P de ritka az ilyen és maradj ilyen:P..
2011. okt. 21. 14:10
 17/29 anonim ***** válasza:

Sok szűklátokörü bunkó. Én személyszerint nem szeretném, mert szerintem a rózsa borzasztóan közhelyes, átlagos, semmi fantázia és nekem a romantika sem itt kezdődik. A barátomtól én mindig mezei virágot kapok, amit ő szed (persze, ha van rá lehetősége), és kaptam már tőle virágmagot is, amit én magam ültettem el és gondozgattam. Úgyhogy bunkókáim vannak olyan lányok, akik nem azért nem szeretik a rózsát mert ribancok és mert eddig csak pofont kaptak a férfiaktól.

20/L

2011. okt. 21. 17:04
 18/29 anonim ***** válasza:
88%
nagyon örülnék neki! annak is örülök, hogy vannak még ilyen fiúk:) bárcsak több lenne belölük...
2011. okt. 22. 07:17
 19/29 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Nekem azért lenne túlzás első randin egy rózsa, mert én még olyankor azon gondolkodom hogy maradunk e együtt vagy sem, vagy nekem kell e ez,lesz e folytatás, akarom hogy legyen e. Amúgy nem vagyok ribanc és neveletlen sem. Örülök a rózsának, mint a legtöbben, de nem az első randin. Az engem még jobban zavarba hozna és elbizonytalanítana. Amúgy én nem nagyon bírom ezt a "lovagiaskodást" se. Sokan annyira erőltetik hogy már fáj:S De lehet hogy ezek csak az én rossz tapasztalataimból fakadnak. Amúgy nálam ha valaki az első randira rózsát hozna, vagy egy túl romantikus buzgómócsing fiúnak tartanám, aki már azt gondolja az első randin hogy teljesen sínen van. A 4-5. randin viszont szívesen fogadok egy rózsát, vagy többet is:) Persze akkor is ha pl. névnapom vagy szülinapom van az első randin. De nekem akkor se jön be ez a dolog, de ettől még nem vagyok neveletlen és ribanc se:s
2011. okt. 22. 16:12
 20/29 anonim ***** válasza:
Érdekelne, hogy mi lett az eredmény, mit szólt a lány, lett-e folytatás?
2011. okt. 22. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!