Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Első randira örülnétek rózsának?
Nem vörös értelemszerűen, és olyan helyre mennénk ahol nem kéne hurcolnia végig magával
Elég romantikus lélek vagyok és így tanítottak, hogy nőknek virágot, csak nem tudom manapság mennyire elfogadott ez, vagy inkább kicsit tolakodás
Érdemelje ki! Így nevetségesnek fogja tartani. Egy aranyos fiúcska leszel, nem férfi. Ez olyan mintha a popsijával közeledne feléd, hogy csak tedd be neki. Utána már nem nagyon érdekelne a lány.
Mi marad későbbre, ha már most virágot viszel?
Egy lényeges dolog van! A nönek a férfi lelke a préda, az ha a férfi odáig van érte, a férfinek meg a nő teste, az amikor megszerzi, egyiket sem szabad elsietni!
Szerintem első randin még kicsit túlzás, illetve attól is függ, mennyire ismered a lányt (én kaptam már úgy, hogy netről ismert sráccal randiztam és nagyon nem jött be a srác élőben, de így már ciki lett volna megmondani... mondjuk jót dumáltunk, de utána levélben tisztáztuk, hogy nem fog menni a dolog).
Ha eddig haverok voltatok és most lépnétek át párkapcsolat szintre, akkor oké.
A mai lányok ribinek szocializálódnak,
és a romantika szót hírből sem ismerik!!
Sajnos!
Vagyis ne vigyél elsőre virágot semmiképpen.
(Látod, hogy itt is kikérik maguknak!)
A pénzt azt elfogadnák ne félj.
Sok szűklátokörü bunkó. Én személyszerint nem szeretném, mert szerintem a rózsa borzasztóan közhelyes, átlagos, semmi fantázia és nekem a romantika sem itt kezdődik. A barátomtól én mindig mezei virágot kapok, amit ő szed (persze, ha van rá lehetősége), és kaptam már tőle virágmagot is, amit én magam ültettem el és gondozgattam. Úgyhogy bunkókáim vannak olyan lányok, akik nem azért nem szeretik a rózsát mert ribancok és mert eddig csak pofont kaptak a férfiaktól.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!