Szemhéjtus probléma! Kérlek írjatok tanácsokat! Kinek melyik vált be?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném kifesteni a szemhéjamat szemhéjtussal,de semmi olyat nem találok,ami jó lenne. Kinek melyik vált be? Most az Avonossal próbálkoztam,maga a megoldás nem rossz,mert ilyen ceruzás,de nagyon halovány az egész. Valami jó sötét kellene,ami meg is marad. Köszönöm ha válaszoltok!2011. aug. 2. 17:17
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Filces tust vegyél. Azzal egyszerűbb felvinni, mint az ecsetest. A maybelline márkának van nagyon jó, csakhogy 3000 ft-ot én személy szerint sajnálok rá.. Viszont ha már ecsetes, akkor az előbb linkelt Essence tényleg jó. (nekem is olyan van)
4/9 A kérdező kommentje:
Ez az Avonos olyan,mint egy filctoll. A felvitelével nincs gond,csak borzasztóan halvány,és elvileg vízálló,de nem vettem észre... Köszönöm a tippeket! :-)
2011. aug. 2. 21:51
5/9 anonim válasza:
700 forintos csillogó essence-t próbáltam. Nem sokáig maradt ott, és ráadásul utána láttam összeragadva ilyen hosszúkás fekete szálakat úszkálni a szemembe tőle, aztán reggelre kicsipázódva azokat. Nekem az nem vállt be, azóta csak ceruzát használok.
6/9 anonim válasza:
essence-nél most 300 ft a filces :)
7/9 TeeCee válasza:
Hello! Nekem személy szerint tökjól bevált az Essence GÉLtus (ami kis kerek tégelyben van és ecsettel kell felvinni), pedig nincs egyszerű bőröm, elég gyorsan lepereg rólam minden smink de ez bírta a strapát:)
8/9 anonim válasza:
FM-es. tiszta szénkivonatból készült, egész nap tart, vízálló. 2290 Ft-ért vesztegetik.
Ja, és nagyon könnyű használni, én nem szerettem a tusokat, de ezt imádom.
írj!
9/9 anonim válasza:
Én eddig csak Miss Sporty szemhélytust használtam és nagyon nagyon szeretm!! Nekem nagyon bevállt és könnyen megtanultam szép vonalat húzni vele. Ezt a fajtát használom: [link] és most a Dm-ben 200 Ft-ért volt. Eleinte mikor elkezdtem ezt venni 600 Ft-ba kerül..Egyre olcsóbb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!