A Windows Live Messengerem eddig simán működött, most pedig ezt a hibakódot írja ki : 80072f19. Azokat a tanácsokat már kipróbáltam, amit itt írtatok másvalakinek, de így sem működik. Mi lehet a probléma és hogy tudnám megoldani?
Szia!
Ellenőrizd az Internet Explorer biztonsági beállításait:
IE-> Eszközök-> Internetbeállítások-> Speciális fül-> Biztonság-> A kiszolgálói tanúsítvány visszavonásának ellenőrzése jelölőnégyzetből vedd ki a pipát, az SSL 2.0 használata és az SSL 3.0 használata jelölőnégyzetek viszont legyenek bejelölve-> ok.
SSL biztonsági függvénytárak újraregisztrálása:
A Start menü-> Futtatásba írd be az alábbi parancsokat, és minden egyes parancs beírása után nyomd meg az ENTER billentyűt. Az egyes parancsok sikeres végrehajtása után megjelenik "A(z) DllRegisterServer sikerült a következőben:" üzenet. Mindig várd meg az üzenet megjelenését, mielőtt továbblépsz a következő parancsra.
* REGSVR32 softpub.dll
* REGSVR32 wintrust.dll
* REGSVR32 initpki.dll
* REGSVR32 Rsaenh.dll
* REGSVR32 Mssip32.dll
* REGSVR32 Cryptdlg.dll
* REGSVR32 Dssenh.dll
* REGSVR32 Gpkcsp.dll
* REGSVR32 Slbcsp.dll
* REGSVR32 Sccbase.dll
Nekem google chrome az alapértelmezettem, de kell lennie neked is explorernek azt nyisd meg én is úgy csináltam.
Remélem sikerülni fog így!
"Szia!
Nyisd meg az Interne Explorer böngészőt, válaszd ki az Eszközök - Internet beállítások - Haladót, majd görgess lefelé a Biztonság részig és ott töröld ki a pipát ennél a résznél: "Check for server certificate revocation".
Ha nincs meg az a menü, akkor: speciális és ott biztosságnál a 2. pipát vond vissza."
kép:
#46714 - #46716
Sziasztok!
Megcsináltam,amit írtatok, de így sem működik...további javaslatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!