Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi lehet a probléma? Velem...

Mi lehet a probléma? Velem van a gond?

Figyelt kérdés
Már többször is próbáltuk a szerelmemmel csinálni, de mikor eljutnánk odáig, h betegye, olyan fájdalmat érzek, hogy rögtön be kell fejeznünk az egészet. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez a folyamat valamilyen szinten fájdalommal jár, de szerintem ez már túlzás, és attól félek, hogy gond van velem és azért nem megy :( mit tegyek? már nagyon szeretnénk mind a ketten és kívánom is őt, de azon a részen nem sikerül túlesnünk, mivel nagyon fáj :( segítsetek... 18/L
2012. szept. 22. 11:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Használjatok sikosítót. Akkor nem fog annyira fájni neked. És az jó esetben csak a legelső alkalommal kell csak használnotok.
2012. szept. 22. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát próbálkozhattok több előjátékkal, síkosítóval, mert nem szégyen az, sokat segít, kis pohár borral és ha még akkor sem megy, elmehetsz nőgyógyászhoz, hogy megkérd, hogy távolítsa el, mert nektek nem sikerül. Sajnos előfordul az ilyen. 18L
2012. szept. 22. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Fáj-Fáj. Jó fáj. 1x fog fájni igazán, utána már nem. Ha nem esel túl rajta, akkor sose fogsz.

Ne feszísd, tarsd lazán, kívánd. Párod meg ne lassan, hanem hirtelen szakítsa át. Ilyenkor vérezni fog, de csak egyszer kell átesni ezen.

2012. szept. 22. 11:31
 4/6 A kérdező kommentje:
de az előjáték alatt én tényleg kívánom őt és nedves is vagyok, de mikor arra kerülne a sor, h betegye, teljesen száraz leszek hírtelen (lehet, h a tudat alatti félelem a fájdalomtól)
2012. szept. 22. 11:40
 5/6 anonim válasza:
ez hülyeség.. egyáltalán nem biztos, h vérezni fog.. ne rémisztgesd már szegényt!
2012. szept. 22. 11:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Érezned kell a pasidat, sok előjáték és nem kell izgulnod minden jön szépen magától és ne legyél görcsös meg ideges hogy fájni fog meg vérezni fogol... nyugi van és minden oké lesz :))) 20 L
2012. szept. 29. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!