Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye hogy mégsem bizhatunk a fogamzásgátló tablettában?! .
Akkor így járt. Nem lehet vele semmit tenni.
Minden módszernek vannak korlátai. A gyógyszernek ez.
Senki sem mondta, hogy megbízhatunk benne 100%-ig. De egy gyógyszergyár sem fogja úgy reklámozni a termékét, hogy de hát lehet, hogy izé...
Ez benne van pakliban.
Tegyük fel, vagy megtörtént? Nem mindegy.
Ezért kell ebben az esetben abbahagyni a szedést, 7 nap szünetet tartani és utána folytatni (minden le van írva a tájékoztatóban.)
Ha nem szeded be (kihányod a tablettát) akkor még kb 10 napig védett vagy,hiszen csak azután lesz peteérésed.
De utána már nem. Tehát hiba ilyenkor Azt hinni,hogy védett vagy ha tovább szeded.
Ha valaki betartja a szedés szabályait, akkor a tabletta a legbiztonságosabb.én több mint 30 éve szedem és csak akkor lettem terhes, amikor akartam
"nincs olyan h elrontod a gyomrod, és nincs se hasmenésed, se hányás :D azért ne talaljunk már ki dolgokat :D
"
És miéért is nem lehetséges ez??? bármikor bárki elkaphat egy komly fertőzést,gyomorrontást,virust. Nehogymár valakinek 50 évig ne legyen hasmenése.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!