Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye hogy mégsem bizhatunk a fogamzásgátló tablettában?! .
Tehát a neved nem mered vállalni.
Hát akkor ennyi erővel én is orvos vagyok. A nevem meg rám tartozik:D
Bocs, de ez nevetséges.
Idézet néhány betegtájékoztatóból:
"12 órán túl a készítmény hatása csökkenhet. Az utolsó, be nem vett tablettát, amilyen hamar csak lehet be kell venni, akkor is ha ez egy nap alatt két tabletta bevételét jelenti. A további tablettákat a szokásos módon kell bevenni. Az elkövetkező 7 napban kiegészítő fogamzásgátló módszer alkalmazása szükséges. "
"Mielőbb be kell venni a kimaradt adagot, még abban az esetben is, ha a késedelem hosszúsága miatt ekkor két filmtabletta bevétele szükséges. Ezt követően az előírt időpontokban kell szedni a készítményt, azonban 7 napon keresztül kiegészítő fogamzásgátló módszert (például óvszert) is kell alkalmazni. Ha a megelőző 7 napos időszakban közösülésre került sor, nem zárható ki a terhesség lehetősége. "
"Egy filmtablettát hagyott ki az első héten
Vegye be a kihagyott tablettát, amint az eszébe jut, még akkor is, ha ez két tabletta egy időben történő bevételét jelenti. A következő tablettákat a szokásos időben vegye be, és használjon kiegészítő fogamzásgátló módszert (pl. óvszert) a következő 7 nap alatt. Ha a mulasztás előtti héten szexuális együttlétre került sor terhes lehet. "
Többet nem másolnék be.
Viszont kiemelném, hogy mindegyikben 7 napot ír.
Azt is kiemelném, hogy "Ha a megelőző 7 napos időszakban közösülésre került sor, nem zárható ki a terhesség lehetősége. ", illetve "Ha a mulasztás előtti héten szexuális együttlétre került sor terhes lehet. "
Biztosan csak viccből írják bele a tájékoztatóba. Csak azért, mert kicsit ijesztgetni szeretnék a hölgyeket.
Nem tudom mit szedsz, eddig mást mint 2 hetet nem láttam. És nem is logikus ismerve a tabletta működését.
Ha a hatásmechanizmust érted, akkor 2 hétig használsz kiegészítő védekezést. kimaradt tablettától pedig biztos nem leszel terhes akkor. Csak később
Mutass már egy olyan tablettát, ami két hetet vagy többet ír, mert én meg olyat nem láttam.
Egyébként három betegtájékoztatót másoltam be. Az egyik a Lindynette gyógyszeré, a másik a Dienille, a harmadik pedig a Yasminelle.
Különben csak csendben megjegyzem, hogy 1 kihagyott tabletta miatt sem esnek teherbe a nők, mivel a gyógyszer nem csak úgy véd, hogy a peteérést gátolja.
Aki 1 kihagyott szem miatt teherbe esik, annak az a bogyó nem megfelelő, túl alacsony hormontartalmú (ezért jobb pl a volina, mint a yasminelle, mert több hormont tartalmaz, de mégsem hormonbomba, mint a cypromix mondjuk).
De a fogamzásgátló tényleg olyan, mint a lottózás.. De hát ez van.
"Aha. És milyen orvos vagy? És mi a neved? "
Mekkora egy gyökér vagy! Talán előbb ha te beírnád a neved, lakcímed, szem.ig.számodat, akkor esetleg megkérhetnéd hogy fedje fel ő is magát te f@sz! Amúgy meg ez egy anonim oldal, ha nem vetted volna észre!
A kérdező meg nyilván hülye és csak provokál. Hosszú ideig tartó tabletta szedéstől még meddővé is válnak!
Amúgy meg több méter hosszú bélrendszered van. Ja és a nők nem szoktak kakilni sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!