Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye hogy mégsem bizhatunk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye hogy mégsem bizhatunk a fogamzásgátló tablettában?! .

Figyelt kérdés
Tegyük fel,egy lány szedi rendszeresen a fogamzásgátló tablettákat,egyik nap alakul egy olyan helyzet hogy a lány együtt van a barátjával,a fiu többször is a lányba élvez gumi nélkül,(nem kell gumi mert ugye véd a gyógyszer) eddig ok,tegyük fel hogy ezután a közösülések után pár órával a lány alkap egy komly gyomorrontást/hasmenést ami még esetleg hányással is jár tegyük fel hogy ez tart kb 1-2-3 napig.Na most jön a gond,mert még ha be is veszi a gyógyszert akor nap is következő nap is,de a gyógyszer mégsem tud felszivódni mert vagy kihánnya vagy a hasmenés miatt kiürül .Ezt az esetet lehet ugy is nézni mintha valaki 3 napig nem veszi be a tablettáját,a gond csak az hogy a spermiumok simán élnek 72 órát vagyis 3 napot a női ivarszervben és megtörténhet hogy a 3 nap alatt megtermékenyül a petesejt. A kérdés:szerintetek mit lehet csinálni ilyen esetben? mert ha valaki tudja hogy elfelejtette a gyógyszert bevenni akkor nincs gond mert használ kiegészitő védekezést,de a váratlanul jött gyomorrontást nem lehet előre látni. ötletek?

2012. ápr. 14. 16:26
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
egy gyomorrontásnak ezek a tünetei, szóval ezek nélkül nem gyomorrontás a gyomorrontás. a szervezet ki akarja lökni magából a káros anyagokat, vmilyen formában. ilyen esetben pedig csak annyit lehet tenni, h szedi tovabb rendesen a tablettát, és amig el nem múlik, óvszert is használtok.
2012. ápr. 14. 16:45
 12/50 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ha jól értem pasi vagy.

Látod, a legjobb, ha te is teszel a védekezésért, és felhúzod a kotont.

Ezért nem értem, hogy miért visítanak a pasik, ha a csaj mégis teherbe esik annak ellenére, hogy esetleg védekezik a lány.

Ugyanúgy a asi felelőssége is, hogy nem vesz fel gumit.

2012. ápr. 14. 16:46
 13/50 A kérdező kommentje:
Utolsónak.- Ok igaz,kell a gumi,dehát akkor mindig csak gumival lehet?...azért lenne jó a gyógyszer hogy ne keljen gumi,erre meg kiderül hogy soha nem véd semmi biztosan.
2012. ápr. 14. 16:50
 14/50 anonim ***** válasza:
ha ennyire nem biztok semmiben, akkor nem kell szexelni :D vagy max. csináljátok megszakítással.. egyébként, gondolom, h yaz-t szed a barátnőd, én is szedtem, és nem lettem terhes :) ha ez megnyugtat.......
2012. ápr. 14. 16:50
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

"Ok igaz,kell a gumi,dehát akkor mindig csak gumival lehet?...azért lenne jó a gyógyszer hogy ne keljen gumi,erre meg kiderül hogy soha nem véd semmi biztosan."

Nincs 100%-os védekezési módszer. Elárulom: még a sterilizáció sem.

Ezzel tisztában kell lennie, ha vki szexuális életet él, és vállalnia kell.

Azzal is tisztában kell lenni, hogy a gyereknemzés KÉT emberen múlik. Nem lehet a másikra kenni, mert egy ember nem tud gyereket csinálni.

2012. ápr. 14. 16:53
 16/50 anonim ***** válasza:
85%
kb 10napig véd.a 7 napos szünet alatt is véd.
2012. ápr. 14. 16:54
 17/50 anonim ***** válasza:
de most itt nem 7, hanem 4 napos szünet van, de ez mind1 is, akkor is véd.
2012. ápr. 14. 16:57
 18/50 anonim ***** válasza:

Felejts már el ezt a baromságot, hogy 10 napig véd. Miért védene 10 napig?

Ha 10 napig védene, akkor elég lenne 10 naponta egyet szedni, mi a francért kellene minden egyes nap?

Akkor is lehet peteérés, ha egyetlen egy szem marad ki!

És igen, a spermiumok 72 óráig életképesek a nőben, ergo hiába védekezik a hányás UTÁN, ha az előtte lévő aktusból marad benne spermium!!!!!!!

Ha ilyen történik, akkor bizony ÍJ!!!

2012. ápr. 14. 17:00
 19/50 anonim ***** válasza:
de milyen 10 nap? én ezt nem értem..
2012. ápr. 14. 17:01
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
Vmelyik észlény azt magyarázta itt, hogy ha kihagysz egy szemet, akkor még 10 napig védett maradsz.
2012. ápr. 14. 17:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!