Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye hogy mégsem bizhatunk a fogamzásgátló
tablettában?! .
Utolsó:
Miért vagyok gyökér?
Azért, mert nem hiszem el egy anonim oldalon, ha vki benyögi, hogy "orvos vagyok".
Húúú, mekkora gyökér vagyok tényleg.
Nekem név nélkül senki se magyarázza be, hogy orvos.
Ennyi erővel én is odab.szhatom a mondanivalóm végére, hogy "én orvos vagyok!!!"
2012. ápr. 16. 22:21
ezért kellene kivizsgálni a nőt.. nem csak ugy hasból felirni h hat akkor neked volina, neked yasminelle.. egyébként attól még nem lesz jobb 1 tabletta h több a hormon benne..
2012. ápr. 17. 11:38
NEM lehet úgy kivizsgálni senkit sem, hogy azt meg tudják állapítani, melyik a legjobb. Azt tudják kideríteni, szedhet-e fog.gátlót, de hogy melyik a legjobb, még az atyaúristen se tudja, nem még egy orvos, aki -jobb esetben- májfunkciót néz... Butaságokat ne írjunk már! A felelőtlen szedéssel meg az orvos sem tud mit kezdeni, arra egyik fog.gátló se képes, hogy a 'gazdája' helyett gondolkodjon, és magától bevándoroljon a gyomorba...
2012. ápr. 17. 12:32
nem a helyes szedésérúl beszélek, csak arra akarok rávilágitani, h az orvosok sz.rnak a páciensek fejére..
2012. ápr. 17. 13:10
Bizony igaz, hogy nem lehet előre tudni melyik fog.gátló tabi lesz neked megfelelő. Én Diane35-öt szedtem 4 évig, (ami nem éppen a legalacsonyabb hormontartalmú), nem híztam tőle, ciklusom rendben volt, a mensim nem volt fájdalmas. Tehát nem volt negatív mellékhatása. Viszont 4 év után beparáztam, mivel féltem a magas hormontartalomtól, így váltottam Mercilonra, amitől iszonyatos fejfájásom lett. Vérnyomásom is felment (160-170/909. Pedig a Mercilonnak alacsonyabb a hormontartalma, ezért nem értettem miért így reagál a szervezetem. Nem bírtam szedni tovább, mert nem akartam migrénnel kelni, feküdni, dolgozni. Váltottam Yasminellére, ami meg azért nem volt megfelelő, mert ha pár óra késéssel vettem be, másnap megjött, mert leesett a hormonszintem ( Nőgyógyász mondta)
Összegezve nagyon nehéz megállapítani kinek melyik tabi jó.
2012. ápr. 17. 20:51
46/50 anonim válasza:
Ha az illető tudja magáról, hogy hasmenésre, hányásra hajlama van (pl én ilyen vagyok), akkor szól az orvosnak. Ezért használtam NuvaRinget, semmi problémám nem volt vele, most már lassan szeretnénk belefogni a babaprojektbe, de mivel eüs vagyok és tudom hogysmint működik a hormonális fogamzásgátló, legalább egy évet akarok várni, hogy teljesen biztosan kiürüljön a szervezetemből minden felesleges anyag. Lehet mondani, hogy 3 hónap után már lehet próbálkozni, ez az én véleményem. A NuvaRing hormonális fogamzásgátló, a hő hatására kezd aktiválódni a hüvelyben, és a bélrendszert kikerülve helyileg szívódik fel. Így ha van egy hasmenés, az se árt neki. Ha valakit zavar szex közben, ki lehet venni, csak arra kell figyelni, hogy 3 óránál tovább ne legyen kint. Ja, annyi a hátránya, hogy húzós az ára (10.000/3hó). Uff! /lehet lepontozni, aki nem hiszi, hogy eüs vagyok/
2012. ápr. 17. 20:56
47/50 A kérdező kommentje:
egészségügyis.
érdekes, én is szedtem yaz-t, de azért ennyire nem kell percre pontosan szedni :D érdekes, h az orvosok is miket mondanak.. a diane 35 meg NEM fogamzasgatló, és csak fél évig szabad szedni, sőt, be is tiltották.. a mercilon nekem is sz.r volt, de ugyanugy a yaz is.. fájt a fejem nagyon, tovább meg nem akartam kisérletezgetni....
2012. ápr. 18. 19:06
45. vagyok
Igen tudom hogy a Diane35 nem fogamzásgátló, ez csak a mellékhatása. A szőrnövekedés miatt szedtem,(mérsékli a szőrnövekedést az arcon) de 2 orvos szerint sem volt gond hogy 4 évig szedtem, csak olvastam róla, hogy nem szabad évekig szedni, ezért tettem le. Egyik orvos sem beszélt le a Diane évekig való szedéséről.
2012. ápr. 18. 20:50
persze, h nem beszéltek le róla, ugyanis ők bizonyos százalékot kapnak az után, h neked azt irják fel.. milyen véletlen h majdnem mindenm baratnom annal az orvosnal Mercilont kapott.. hmhm.. rejtelmes.. nem kell nekik hinni, azok nyakra-főre felirnak minden sz.rt, legalabbis itt ez a helyzet, nekem evekig nem tudtak kinyögni, h bakker te szerencsétlen, ne szedd azt, mert trombózishajlamod van, azért fáj a fejed.. vááááááá.. :((((
2012. ápr. 18. 21:18
Kapcsolódó kérdések: