Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély rá?
Figyelt kérdés
Ma múlt el a menstruációm és hnap kell bevennem a gyógyszert,de még csak most kezdtem, be szedtem egy hónapot már és 2x elment bennem a barátom mai nap,érdekelne csak,hogy mennyi az esélye így a terhességre?Köszönöm!:)2012. ápr. 13. 16:46
2/9 anonim válasza:
Szerintem már rugdalt is a kicsike.
3/9 anonim válasza:
amúgy nem lehet elégszer itt elpofázni, hogy a második levelet el kell kezdeni, legalább egy jó pár szemet és akkor vagy védett. gratulálok, IGEN, TERHES VAGY.
ha kamu, akkor is gratulálni tudok csak.
5/9 anonim válasza:
Nem sok esély van rá :) Van akik évekig próbálkoznak gátló nélkül és még úgy sem sikerül a baba.Sztem nyugodj meg nem lesz semmi!
6/9 anonim válasza:
Ahaa oks utsóó..akkor most nyugtasd meg h soha nem lehet gyereke.xd
7/9 anonim válasza:
ma 16:52
Hülyeség. Ez ugyanis gyógyszerfüggő. Van olyan is, ami az első szem beszedésétől véd, ha a menstruáció első napjától kezdik el szedni, van amelyik egy hét után véd stb. Egy hónapi gyógyszerszedés után szerintem igencsak kicsi az esélye annak, hogy terhesség lesz belőle.
8/9 anonim válasza:
biztos is, az nem tudom milyen nagy hormontartalmú gyógyszer lehet, de valszeg olyat ír föl egy 15-20 év közötti kiscsajnak a nőgyógyász..
9/9 adriennjeni válasza:
szerintem nem lesz belőle probléma, de gyógyszer mellett is van esély a terhességre, mivel nem minden szervezet egyforma. csak azt nem értem, h egy normális kérdésre miért nem lehet normálisan válaszolni. hozzáteszem NEM KÖTELEZŐ kommentálni! Sajnos te sem és én sem úgy jöttünk ki anyánkból, h mindenre tudjuk a választ, de látod azért akad olyan is! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!