16 éves fiú vagyok és szűz ezzel nem is lenne probléma, . Ha barátaim ne szekálnának vele! Szerintetek is gáz 16 évesen szűznek lenni?
Jól mondja a 12-es.
Párom a kapcsolatunk elején össze-vissza kamuzott kb 1 évig, nem azért, mert hátam mögött megcsalt vagy ilyesmi...hanem mert nem szerette önmagàt, azt amilyen, szégyelte magát előttem, h nem lehet "mintapasi" mert nem veti fel a pénz és nem tud flancos dolgokat venni nekem vagy mert máshogy gondolkozik mint a korabeli fiúk. Én tudtam h kamuzik, próbáltam hatni rá h legyen őszinte, nem sikerült, akkor nem tudtam az okàt, próbáltam lebuktatni, mindig balhéztünk emiatt mert nem őszinte. Aztán volt egy komoly betegségem, majdnem meghaltam mire kiderült mi bajom, sokat sìrtunk együtt és megtanult őszinte lenni hozzám,azóta meggyógyultam és 2 éve minden oké nálunk, mert ŐSZINTÉK VAGYUNK EGYMÁSSAL. Ha valaki kamuzik egyből meglátszik rajta. Nem mindenki lehet profi színész/nő. Ha kamuzol a csajokban ott motoszkál valami, mert megérzik.
23L
# 24
Ez egy megható filmbeillő történet!
Sok boldogságot kivánok nektek.
12-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!