Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 éves fiú vagyok és szűz...

Xxx96xxx kérdése:

16 éves fiú vagyok és szűz ezzel nem is lenne probléma, . Ha barátaim ne szekálnának vele! Szerintetek is gáz 16 évesen szűznek lenni?

Figyelt kérdés
Igazából ennek oka az hogy félénk vagyok lányok jelenlétében és nem merek kezdeményezni, a másik ok , hogy akivel meg ismerkedek lányok azok csak barátként tekintenek rám :( és nem tudok csajozni léci segítsetek S.O.S ha kell lányok kép alapján mondhattok véleményt !

#szex #csaj #motorok nők csajozás
2013. aug. 30. 02:28
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Ne aggódj. Vannak nálad súlyosabb esetek is. Am csak akkor add magad ha nem vagy kocka, lúzer srác. :D
2013. aug. 30. 03:15
 22/39 A kérdező kommentje:
Nem tartom annak magamat tisztelet tudó és értelmes vagos csak tudnak néha manipulálni emberkék...
2013. aug. 30. 03:17
 23/39 anonim ***** válasza:
Azért manipulálnak mert hagyod!Mindig tedd nyilvánvalóvá,hogy mit akarsz,és ne hagyd magad kihasználni remélve,hogy megkapod amit akarsz
2013. aug. 30. 03:20
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Jól mondja a 12-es.

Párom a kapcsolatunk elején össze-vissza kamuzott kb 1 évig, nem azért, mert hátam mögött megcsalt vagy ilyesmi...hanem mert nem szerette önmagàt, azt amilyen, szégyelte magát előttem, h nem lehet "mintapasi" mert nem veti fel a pénz és nem tud flancos dolgokat venni nekem vagy mert máshogy gondolkozik mint a korabeli fiúk. Én tudtam h kamuzik, próbáltam hatni rá h legyen őszinte, nem sikerült, akkor nem tudtam az okàt, próbáltam lebuktatni, mindig balhéztünk emiatt mert nem őszinte. Aztán volt egy komoly betegségem, majdnem meghaltam mire kiderült mi bajom, sokat sìrtunk együtt és megtanult őszinte lenni hozzám,azóta meggyógyultam és 2 éve minden oké nálunk, mert ŐSZINTÉK VAGYUNK EGYMÁSSAL. Ha valaki kamuzik egyből meglátszik rajta. Nem mindenki lehet profi színész/nő. Ha kamuzol a csajokban ott motoszkál valami, mert megérzik.

23L

2013. aug. 30. 03:22
 25/39 A kérdező kommentje:
utolsó elötti válaszolonak üzenem hogy ha nem hagyom magamat általában annak verekedés a vége :(
2013. aug. 30. 03:24
 26/39 anonim ***** válasza:
Milyern verekedés?Mégis miről van szó?
2013. aug. 30. 03:26
 27/39 anonim ***** válasza:

# 24

Ez egy megható filmbeillő történet!

Sok boldogságot kivánok nektek.

12-es

2013. aug. 30. 03:30
 28/39 anonim válasza:
Szerintem sürgősen válts le a haverjaidat!!! Az nem haver, akivel verekedni kell, ha nem hagyod magad... na nem, ezt felejtsd el.
2013. aug. 30. 03:34
 29/39 A kérdező kommentje:
lehet sajna kevés ember van akiben megbízom !
2013. aug. 30. 03:36
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
verekedni? haha:D vicces lehet ezen a témán összeverekedni... megnéznék egy ilyen meccset. viccet félretéve, ha ilyenek a barátaid, tényleg nem igazi barátok, szerintem keress normális barátokat...
2013. aug. 30. 03:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!