Lányok, szerintetek az nagyon ciki ha valaki 26 évesen még szűz?
Figyelt kérdés
Magam sem tudom igazán az okát...2013. aug. 31. 19:36
1/15 anonim válasza:
Nem hinném hogy szép lány vagy ha még 26 évesen szűz vagy
2/15 A kérdező kommentje:
Nem lány vagyok.
2013. aug. 31. 19:37
5/15 anonim válasza:
Hát ha mai viszonylatban nézzük, ahogyan a fiatalok gondolkodnak akkor ciki, de ha azt vesszük, hogy régen a házasságig nem lehetett szex akkor nem az :) Nézőpont kérdése.
6/15 anonim válasza:
az.
tökéletes hiányában vagy az emberi kapcsolatoknak, fogalmad sincs milyen az mikro barátnőd van. mert gondolom az se volt.
nemfogsz tudni bánni egy nővel. a csaj issza meg a levét az egésznek.
csinálj már egy számvetést!
26 vagy, és hiába van melo, meg pénz, meg kocsi, ha nincs aki hazavár, és szeret.
Semmit sem ér az egész.
7/15 anonim válasza:
Dehogy ciki, nekem tökéletes lenne.
9/15 anonim válasza:
persze, aki itt írja hogy tökéletes lenne azért írja, mert ugy idomítaná be magának ahogyan akarja szerencsételnt.
voltma már szűz lánnyal...gyerekek neeee játszuk már az agyunkat.
10/15 anonim válasza:
köszi , hogy eldöntöd helyettem mit miért írok...
Azért lenne tökéletes, mert számomra az a vonzó ha kevés nővel voltak előttem, lehetőleg senkivel, mert így egymással élnénk át csak ezeket és az szuper dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!