Mért ciki ha valaki idősebb korában még szűz?
Legyen egy "A" alanyunk, aki 25 éves és szűz. "A" ezek szerint úgy élt le életéből 10 évet (ha feltesszük, hogy fizikális vonzalmai az ellenkező nem iránt 15 évesen jelentkeztek), hogy valamiféle többlet javaknak, élvezeteknek mindvégig a hiányában volt. Ennek okát most ne boncolgassuk!
"B" víz nélkül több napot gyalogol és átkel a sivatagon, néha néha rábukkan egy egy oázisra és végül uticélját eléri... szerintem ha később ezt elmeséli menő dolognak fog hangzani hogy mennyit kibírt és milyen kitartó. Ő is ugyanúgy hosszú ideig nem jutott bizonyos alapvető javakhoz, szükségletekhez.
Kérdem én mért olyan ciki a szüzesség? Én nem vagyok rá büszke, hogy 22 évesen nem vagyok szűz, mert 2 olyan lánnyal is együtt voltam akik végül semmit nem jelentettek számomra. Igazából sok mindent megadnék érte, hogy meg nem történté tudjam tenni ezeket az eseteket. Szóval lehet, hogy kicsit fordítva gondolkodok, vagy a világ csavarodott már ki teljesen önmagából, de én felnézek a szüzekre.
azért tekintik annak, mert annak hogy vki 25 évesen szűz, ált negatív oka van (pl nagyon rosszul néz ki, rossz a stílusa, negatív kisugárzása van...)
de ha vkivel nincs semmi probléma és csak azért szűz mert várni akar míg talál vkit akit tényleg szeret, az egyáltalán nem gáz
1:Megerősítést, cáfolást, a kérdés színvonalához méltó választ
2: "gyakorikerdesek.hu" semmi probléma ha a kérdés gyakran szerepel
Kedves előző nagyon bele trafáltál.
Sajnos én is későn kezdtem el a csajozást (25), és iszonyú dühös vagyok már emiatt. Rengeteg évet elvesztegettem. Szóval kedves fiatalok próbálkozzatok csak, a csajozást nem lehet elég korán elkezdeni.
Azért cikki, mert azt az állapotot, hogy még ígyszer sem sikerült egy lánynál sem elérned, hogy megdxghasd, na ezt előnyben tünteti fel.
Ez valahol lelki defektust jelent, ezért is kerülik a lányok a szűz fiúkat. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!