Csonka Rita kérdése:
Szerintetek ciki ha a lány az idősebb egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
A korkülönbség köztünk 6 év az én javamra.Én 25 vagyok a fiú 192013. aug. 5. 19:46
1/17 anonim válasza:
igen az..... legalábbis szerintem
2/17 anonim válasza:
18-20 év körül már egyáltalán nem ciki!:) ha még egy 14 évessel járna egy 20 éves, na az ciki lenne.. de így egyáltalán nem!:)
3/17 anonim válasza:
Miért volna? Nekem is volt majdnem egy évig tőlem 4 évvel idősebb barátnőm én húsz voltam, az ő életkorát meg nem árulom el!:)
5/17 Pain for Pleasure válasza:
Ha megértitek egymást és jól kijöttök, akkor nem gáz. Idővel úgyis kiderül, hogy működik-e a dolog vagy sem. Egy próbát megér. :)
6/17 anonim válasza:
Nem gáz az,de jó lehet a pasinak,hogy egy idősebb nőt dughat,irígylem most,bár én még idősebb vagyok tőled is :)
7/17 anonim válasza:
Szerintem nem az :)
Én is inkább a pár évvel idősebb,mint fiatalabb lányokkal kezdek.
8/17 anonim válasza:
Nem ciki! Az én férjem is közel 6 évvel fiatalabb.
Nem szégyenli egyikünk sem a korkülönbséget.
9/17 anonim válasza:
uhh itt mekkora korkülönbségek vannak, én meg itt aggódtam 2 év miatt :D
22/L
10/17 anonim válasza:
ez nem ciki,ezt anyakomplexusnak hívják a srác részéről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!