Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ciki ha a lány az...

Csonka Rita kérdése:

Szerintetek ciki ha a lány az idősebb egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
A korkülönbség köztünk 6 év az én javamra.Én 25 vagyok a fiú 19

2013. aug. 5. 19:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem babám, nem ciki. Az már kicsit ciki hogy ez a kérdés felmerült benned, de amúgy ne aggódjál, ettől még lehetsz jó ember.

Viszont ha jobbá akarsz válni, inkább velem járj. Meg küggyé képet 24f

2013. aug. 5. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem ciki, hogy kisfiúval jársz...

Nincs más kérő?

2013. aug. 5. 21:12
 13/17 anonim válasza:

szűk 9 hónappal idősebb vagyok a barátomnál:) egy suliba járunk/jártunk és ő egy osztállyal alattam volt:) már másfél éve együtt vagyunk:)

szerintem nem ciki! ha szeretitek egymást akkor minden rendben, a szerelem pedig NEM KORHOZ KÖTÖTT! :)

2013. aug. 5. 22:57
 14/17 anonim válasza:

Keresztapám is 19 volt amikor összejött keresztanyámmal, aki akkor 26 volt. Azóta van két gyerekük és boldogan élnek nem is tudom már hány éve. :)

Szerintem nem ciki, viszont ha szerinted az, akkor el kéne gondolkoznod ezen a kapcsolaton.

21L

2013. aug. 5. 23:12
 15/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ciki.... Én 20 vagyok a barátnőm 25 ! 2 éve vagyunk együtt és semmi nagyobb probléma még nem volt.... Ha "érettségileg" egy szinten vagytok akkor nem kell parázni :)

Egyik válaszolónak üzenem, hogy azért az egy kicsit túlzás, hogyha egy pasi 5-6 évvel idősebb lányokra bukik annak már anyakomplexusa van! (Hiszen ő még semmiképpen sem lehetne az anyám)

2013. aug. 6. 20:05
 16/17 anonim válasza:
nem ciki.
2013. aug. 12. 15:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Úgy látom itt mindenki le lesz pontozva, aki nem tartja jó ötletnek ezt. De nem érdekel, akkor is leírom a véleményemet:

Cikinek NEM tartom, mert ez egy hülye szó. Ha TÉNYLEG szeretitek egymást, akkor bármekkora korkülönbség belefér. A lényege, hogy TÉNYLEG szeressétek egymást.

Nos, a probléma ott van, hogy a férfiaknak a szüzesség és a két nővel egyszerre után talán a legnagyobb skalp az idősebb* nő.

* 30-35-ig, maximum 40-ig bezárólag. Tehát már egy 30 évesnek nem lesz skalp egy 40 éves. De egy 12-20 évesnek hihetetlenül nagy skalp és dicsőség lesz egy nála néhány évvel idősebb lány. Eközben a lány kapja az ívet mindenhonnan. A fiút irigylik, a lányra pedig furcsán néz a társadalom. Barátok, rokonok, közeli, távoli környezet, munkahely, iskola.

Tehát a tanácsom, hogy cikinek ne érezd, de mindenképpen bizonyosodj meg róla, hogy TÉNYLEG szeret téged és nem csak egy skalp vagy a számára.

Mert ebben az esetben az idősebb lánynak kell szembefordulni a társadalmi sztereotípiákkal, tehát részéről nagy valószínűséggel szerelem van a dologban, míg a fiút ilyenkor dicsőség és irigykedés övezi.

2013. aug. 25. 04:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!