Szerintetek ciki ha a lány az idősebb egy párkapcsolatban?
Nem babám, nem ciki. Az már kicsit ciki hogy ez a kérdés felmerült benned, de amúgy ne aggódjál, ettől még lehetsz jó ember.
Viszont ha jobbá akarsz válni, inkább velem járj. Meg küggyé képet 24f
Nem ciki, hogy kisfiúval jársz...
Nincs más kérő?
szűk 9 hónappal idősebb vagyok a barátomnál:) egy suliba járunk/jártunk és ő egy osztállyal alattam volt:) már másfél éve együtt vagyunk:)
szerintem nem ciki! ha szeretitek egymást akkor minden rendben, a szerelem pedig NEM KORHOZ KÖTÖTT! :)
Keresztapám is 19 volt amikor összejött keresztanyámmal, aki akkor 26 volt. Azóta van két gyerekük és boldogan élnek nem is tudom már hány éve. :)
Szerintem nem ciki, viszont ha szerinted az, akkor el kéne gondolkoznod ezen a kapcsolaton.
21L
Egyáltalán nem ciki.... Én 20 vagyok a barátnőm 25 ! 2 éve vagyunk együtt és semmi nagyobb probléma még nem volt.... Ha "érettségileg" egy szinten vagytok akkor nem kell parázni :)
Egyik válaszolónak üzenem, hogy azért az egy kicsit túlzás, hogyha egy pasi 5-6 évvel idősebb lányokra bukik annak már anyakomplexusa van! (Hiszen ő még semmiképpen sem lehetne az anyám)
Úgy látom itt mindenki le lesz pontozva, aki nem tartja jó ötletnek ezt. De nem érdekel, akkor is leírom a véleményemet:
Cikinek NEM tartom, mert ez egy hülye szó. Ha TÉNYLEG szeretitek egymást, akkor bármekkora korkülönbség belefér. A lényege, hogy TÉNYLEG szeressétek egymást.
Nos, a probléma ott van, hogy a férfiaknak a szüzesség és a két nővel egyszerre után talán a legnagyobb skalp az idősebb* nő.
* 30-35-ig, maximum 40-ig bezárólag. Tehát már egy 30 évesnek nem lesz skalp egy 40 éves. De egy 12-20 évesnek hihetetlenül nagy skalp és dicsőség lesz egy nála néhány évvel idősebb lány. Eközben a lány kapja az ívet mindenhonnan. A fiút irigylik, a lányra pedig furcsán néz a társadalom. Barátok, rokonok, közeli, távoli környezet, munkahely, iskola.
Tehát a tanácsom, hogy cikinek ne érezd, de mindenképpen bizonyosodj meg róla, hogy TÉNYLEG szeret téged és nem csak egy skalp vagy a számára.
Mert ebben az esetben az idősebb lánynak kell szembefordulni a társadalmi sztereotípiákkal, tehát részéről nagy valószínűséggel szerelem van a dologban, míg a fiút ilyenkor dicsőség és irigykedés övezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!