Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért olyan meglepő, hogy 16...

Miért olyan meglepő, hogy 16 évesen még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Volt már több barátom is, és csókolóztam is persze..., meg próbáltam már dolgokat, de valamiért addig a pontig nem jutottam el még egy fiúval sem. A barátaim mindig meglepődnek, hogy ez mégis, hogy lehet...? Szerintem nincs ebben semmi meglepő sem. Nem olyan fiúkkal álltam össze, akiknek ez volt a legfontosabb. Szerencsére sikerült elkerülnöm a sok "Úgy letepernélek" - típusú pasit, akiktől amúgy frászt kapok néha... Jah, amúgy valószínűleg kiderült, hogy lány vagyok... :)

2013. aug. 23. 12:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem derült ki
2013. aug. 23. 12:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát engem most sikerült nem meglepned :D
2013. aug. 23. 12:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem meglepő.
2013. aug. 23. 12:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor szerencsére csak néhány barátom ilyen...
2013. aug. 23. 13:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Változik a közerkölcs, én 20 éve voltam 16 éves, akkoriban 16 éves gimis csajok kb. 1/3-a szexelt pasijával, de csak kb. felük vállalta fel, ma meg olyan csajok is dicsekednek vele, akik még nem szexeltek.
2013. aug. 23. 13:03
 6/11 Emberek ***** válasza:
a mai világban meglepő, de engem nem lepett meg, hiszen az én barátnőmben is van ennyi tartás. igaz beszélgettünk róla, de távol van még, hogy szeretkezzünk.
2013. aug. 23. 13:05
 7/11 anonim ***** válasza:
72%

Ez csak a barátaidnak ennyire fura. 16 17 körül ideális elveszteni szerintem.

Sokkal jobb, mint 13 évesen 10 centis pöccsel lötyögni.

2013. aug. 23. 13:15
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
Mert sajnos egyre kevesebb az olyan normális lány mint Te.
2013. aug. 23. 13:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem azzal nincs semmi baj ha már megtörténik 16 évesen, viszont azzal már van ahogy sokan ezt kezelik..

gyűlölöm az olyan - csak azért mert a többiek már túl estek rajta,ki ne maradjak, ciki érintettnek lenni dolgokat..

soha ne tegyél meg valamit azért ezután se,hogy elkerüld a meglepő tekinteteket,eleget tegyél a statisztikáknak.

ez két emberre tartozik.nem többre.

2013. aug. 23. 13:29
 10/11 anonim ***** válasza:

meglepődtem én is.

írtad hogy próbáltál már dolgokat...miket? :D

szopás meg ilyenek?

2013. aug. 23. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!