Miért olyan meglepő, hogy 16 évesen még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Volt már több barátom is, és csókolóztam is persze..., meg próbáltam már dolgokat, de valamiért addig a pontig nem jutottam el még egy fiúval sem. A barátaim mindig meglepődnek, hogy ez mégis, hogy lehet...? Szerintem nincs ebben semmi meglepő sem. Nem olyan fiúkkal álltam össze, akiknek ez volt a legfontosabb. Szerencsére sikerült elkerülnöm a sok "Úgy letepernélek" - típusú pasit, akiktől amúgy frászt kapok néha... Jah, amúgy valószínűleg kiderült, hogy lány vagyok... :)2013. aug. 23. 12:53
2/11 anonim válasza:
Hát engem most sikerült nem meglepned :D
4/11 A kérdező kommentje:
Akkor szerencsére csak néhány barátom ilyen...
2013. aug. 23. 13:01
5/11 anonim válasza:
Változik a közerkölcs, én 20 éve voltam 16 éves, akkoriban 16 éves gimis csajok kb. 1/3-a szexelt pasijával, de csak kb. felük vállalta fel, ma meg olyan csajok is dicsekednek vele, akik még nem szexeltek.
6/11 Emberek válasza:
a mai világban meglepő, de engem nem lepett meg, hiszen az én barátnőmben is van ennyi tartás. igaz beszélgettünk róla, de távol van még, hogy szeretkezzünk.
7/11 anonim válasza:
Ez csak a barátaidnak ennyire fura. 16 17 körül ideális elveszteni szerintem.
Sokkal jobb, mint 13 évesen 10 centis pöccsel lötyögni.
8/11 anonim válasza:
Mert sajnos egyre kevesebb az olyan normális lány mint Te.
9/11 anonim válasza:
szerintem azzal nincs semmi baj ha már megtörténik 16 évesen, viszont azzal már van ahogy sokan ezt kezelik..
gyűlölöm az olyan - csak azért mert a többiek már túl estek rajta,ki ne maradjak, ciki érintettnek lenni dolgokat..
soha ne tegyél meg valamit azért ezután se,hogy elkerüld a meglepő tekinteteket,eleget tegyél a statisztikáknak.
ez két emberre tartozik.nem többre.
10/11 anonim válasza:
meglepődtem én is.
írtad hogy próbáltál már dolgokat...miket? :D
szopás meg ilyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!