Miért nagyképű az aki 16 évesen már nem szűz?
Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen vagyok megérteni.Van pár osztálytársnőm akikről tudom,hogy már hempergett valakivel és olyan iszonyú beképzelt mind,azóta.Nem tudom mi a dicsőség ebben?Igen mindenki körül ott lappang a kísértés,a vágy.És igen nehéz mert ez egy olyan dolog,hogyha egyszer lefeküdtél valakivel akkor már vége.Nem vagy szűz 1 eset miatt megszűnik ez az egész,nincs visszaút. Szerintem ez nagyon értékes dolog nem adhatod oda bárkinek!Miért fajult el így a világ?Olyan különcnek érzem magam mert én teljesen más felfogással rendelkezem mint kortársaim.Néha még anyukám is megemlíti,hogy túl komoly vagyok.Nem tudom ez jó-e vagy rossz?Sajnos az a helyzet,hogy az utcán lévő nagy többség fiatalt elítélem pl. az öltözködés miatt!Szerintetek nem undorító ahogy ma fel vannak öltözve a tízen,huszonévesek?Elnézést nagyon eltértem a témától,de természetesen annak is örülnék ha az utóbbiakra is írnátok valamit. Köszönöm az érkező válaszokat!2013. szept. 2. 16:25
1/6 anonim válasza:
Mert aki szűz, az szerinte és a közvélemény szerint kevesebbet ér, nem annyira kapható a dolgokra.
De igazából a szüzesség elvesztées csak idő kérdése, vagy amíg oda nem érek.
2/6 anonim válasza:
Afelől, hogy korcsosul a világ, nem kell mindenkit követni. Neked van rendben az erkölcsöd és ne érezd magad amiatt különcnek.
Egy lánynak meg nem tudom mitől olyan hatalmas teljesítmény szexelnie, hogy ennyire büszke legyen rá.
3/6 Tomi8 válasza:
Van benne valami amit mondasz....vagyis írsz :-) de régen is volt ilyen és ezután is így lesz. Attól, hogy valaki a külvilág felé nagyképű és öntelt, belül lehet szenved és bánja az egész dolgot és átkozza azt a napot, azt a bulit amikor lefeküdt azzal a ......mi is volt a neve? :-) De Te nem ilyen vagy, Te jó érzéssel fogsz visszagondolni az elsőre mert nyilván szerelmes leszel abba az illetőbe. Ez a követendő példa, nem Te vagy a különc!
4/6 anonim válasza:
Én sem értem, miért nagyképűek. Ilyen Éjjel-nappal Budapest rajongó tinipicshák lehetnek... 18 éves vagyok, még mindig szűz, nem zárkózok el az elvesztésének lehetőségétől, de nem is görcsölök rajta. Igazából leszarom, mint minden mást. Nem sokra tartom az emberi kapcsolatokat. Majd egyszer biztos jön egy lány, aki változtat a nézeteimen. Na Ő majd megérdemli az évezredes patronomat!
6/6 anonim válasza:
Ettop menonek hiszi magat.en inkabb elszegyelnem magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!