Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért fáj, ha izgatom a...

Miért fáj, ha izgatom a csiklóját?

Figyelt kérdés
A barátnőm szűz és ha "huncutkodásra" kerül a sor (1 hónapja vagyunk egyutt, többet egyenlőre nem akarok, nem akarom elsietni)nedves kézzel izgatom a csiklóját és azt mondja fáj neki, hogy ilyen szúró érzés, mi lehet ennek az oka?

2013. szept. 1. 22:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ügyetlen vagy, finoman kell és alaposan szétnyálazva a csiklót.
2013. szept. 1. 22:32
 2/11 A kérdező kommentje:
22:32 en is gondoltam mar erre, szarul is esik, de nem először csinálom már, es nagyon finoman csinálom és nedvesen de csak fáj neki.. ha nyelvvel csinalom azt meg nem szereti mert nem hajlando csokolozni utana...
2013. szept. 1. 22:35
 3/11 anonim ***** válasza:
akkor prűd a barátnőd. csináld neki nyelvvel és utána moss fogat ha nem hajlandó közvetlen utána smacizni...de ha jó neki nyelvvel akkor úgy csináld
2013. szept. 1. 22:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy száraz az ujjad?
2013. szept. 1. 23:02
 5/11 A kérdező kommentje:
23:02 harmadszor irom, hogy nem.
2013. szept. 1. 23:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hiperérzékeny a barátnőd. Ha elfogadsz néhány tanácsot egy hasonlóan ultraszenzibilis nőtől, adnék párat. :)

Sokáig én sem szerettem a ha a csiklómhoz értek, de a mostani párom megismertette velem milyen jó dolog is tud lenni.

1. Masszírozd meg finoman, majd egyre erősebben a a combja belső felét, lassan haladva az ágyéka felé.

2. A szeméremdomb gyengéd átgyúrása után a szemérem ajkakat is kezdd el átmasszírozni.

3. Összefogott szemérem ajkakkal körkörösen dörzsöld a punciját, majd lassacskán, egyre határozottabban nyomd az ajkacskákat a csiklóra dörzsölés közben.

4. Nyugodtan használj jó minőségű síkosítót külső szeméremtesten is!

5. Finoman megmarkolva a puncit, hosszirányba csúsztasd be az ajkacskák közé a középső ujjadat, közben a gyűrűs és mutatóujjaddal lágyan fogd hozzá a szemérem ajkakat is. Ekkor ne körkörösen, hanem hosszirányban mozgasd a kezedet a puncin, új masszírozd. Ne hatolj túl mélyre, elég, ha a kisajkakat dörzsölöd, persze sok-sok sikosítóval, mintha egy pillantót simogatnál, olyan gyengéden, de azért határozottan.

Ha ezzel végeztél, akkor kezd el simogatni a csiklót, de arra ügyelj, hogy minél nagyobb felületen, minél kisebb nyomással! Pl. szorosan egymáshoz szorított 3 ujjal.

Remélem ennyi előkészület segíteni fog! :)

2013. szept. 2. 01:18
 7/11 A kérdező kommentje:
fognal legyszi nekem egy pillangot hogy gyakoroljak rajta???:D:D
2013. szept. 2. 01:33
 8/11 anonim ***** válasza:
XD
2013. szept. 2. 07:50
 9/11 anonim ***** válasza:
6-os jól leírta :D
2013. szept. 2. 13:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez érdekes. Én azt is élvezem, ha az ujja hegyét egy picikét hozzáérinti. Nem vagyunk egyformák.. :)
2013. szept. 5. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!