Maszturbálni, vagy esetleg szexelni lehet-e, mielőtt még nem jött meg? (nem úgy nem jött meg, hogy éppen, hanem még soha) És lehet-e belőle bajom ha izgatom a csiklómat?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 16:39
1/6 anonim válasza:
nem lehet belőle bajod...:) főleg ha csiklózol... meg szerintem akkor se ha ujjazod magad. :)
2/6 anonim válasza:
Inkább csak maszturbálj! Attól semmi bajod nem lesz, ha izgatod a puncidat, de ha nem menstruálsz, akkor még nagyon fiatal vagy a szexhez.
3/6 anonim válasza:
másodikkal értek egyet. masztubálni persze hogy lehet, de a szexhez még fiatal az akinek még nem jött meg.
4/6 anonim válasza:
Második vagyok. Ha majd megjön a menstruációd, nem azt jelenti, hogy akkor feltétlenül szexelned kell! Csak akkor szexelj, ha szerelmes vagy valakibe, kölcsönösen akarjátok és bíztok egymásban és minden tudtok a védekezésről, a nemi betegségekről és a terhességről.
5/6 anonim válasza:
A válaszolok abbol indulnak ki, hogy 9...11 éves közötti vagy. Én inkább megkérdezem, mennyi idös vagy?( Masztizni gyakorlatilag egészen kis kortol lehet, és sokan szoktak is. Nem lett bajuk töle.)
6/6 A kérdező kommentje:
14 vagyok, de köszi :)
2011. ápr. 8. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!