Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Maszturbálni, vagy esetleg...

Maszturbálni, vagy esetleg szexelni lehet-e, mielőtt még nem jött meg? (nem úgy nem jött meg, hogy éppen, hanem még soha) És lehet-e belőle bajom ha izgatom a csiklómat?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 16:39
 1/6 anonim ***** válasza:
nem lehet belőle bajod...:) főleg ha csiklózol... meg szerintem akkor se ha ujjazod magad. :)
2011. ápr. 8. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Inkább csak maszturbálj! Attól semmi bajod nem lesz, ha izgatod a puncidat, de ha nem menstruálsz, akkor még nagyon fiatal vagy a szexhez.
2011. ápr. 8. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:
másodikkal értek egyet. masztubálni persze hogy lehet, de a szexhez még fiatal az akinek még nem jött meg.
2011. ápr. 8. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Ha majd megjön a menstruációd, nem azt jelenti, hogy akkor feltétlenül szexelned kell! Csak akkor szexelj, ha szerelmes vagy valakibe, kölcsönösen akarjátok és bíztok egymásban és minden tudtok a védekezésről, a nemi betegségekről és a terhességről.
2011. ápr. 8. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
A válaszolok abbol indulnak ki, hogy 9...11 éves közötti vagy. Én inkább megkérdezem, mennyi idös vagy?( Masztizni gyakorlatilag egészen kis kortol lehet, és sokan szoktak is. Nem lett bajuk töle.)
2011. ápr. 8. 18:23
 6/6 A kérdező kommentje:
14 vagyok, de köszi :)
2011. ápr. 8. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!