:D:D kérdése:
Hogy kell maszturbálni?
Figyelt kérdés
probálkoztam de sehogy sem sikerült.2011. jan. 9. 18:36
1/17 anonim válasza:
Kicsit könnyebb lenne válaszolni, ha tudnánk a nemed :D
2/17 anonim válasza:
ha lány vagy, dobj egy levelet és megmutatom :)
4/17 A kérdező kommentje:
lány:)
2011. jan. 9. 18:40
5/17 anonim válasza:
Ne aggódj...
Ha eljutsz arra az érettségre, amikor szükséged lesz rá, akkor rá fogsz jönni magadtól, ahogy mindenki más is rájött.
6/17 A kérdező kommentje:
már nem azért de látom h egy 12 éves irja.h nemtudtam elmenni.akkor én holvagyok 15 évesen???
2011. jan. 9. 18:49
8/17 anonim válasza:
itt megtalálsz mindent amit szeretnél;)
9/17 anonim válasza:
Simogasd magad a puncidnál, és néha dugd be az ujjacskád a hüvelyedbe...A hüvelynyílás felett 2-4 cm-re van egy kis pecek, azt hívják csiklónak, olyan mint a fiúknál a makk...Ennek az ingerlése okozhat orgazmust, ha kellőképpen fel vagy izgulva, vagy nem vagy frigid...
B@szki, ha ezt pedobear hallaná!!! XD
10/17 anonim válasza:
"már nem azért de látom h egy 12 éves irja.h nemtudtam elmenni.akkor én holvagyok 15 évesen???"
Messziről jött ember, azt mond amit akar...
Mondjad te is! ;-)
Hidd el, amikor itt lesz az ideje, tudni fogod, ahogy mindannyian rájöttünk hogyan is kell ezt csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!