Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell maszturbálni? Fiú vagyok baromságokra nem vok kiváncsi
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 22:26
1/8 anonim válasza:
1.) Fiúk nem maszturbálnak, onanizálnak!
2.) 12 évesen még azt sem!
3.) Nem ha mondom, várj míg szőrös lesz a farkad, különben gerincsorvadást kapsz!
U.i: Ha mégse 12 éves lennél, akkor meg állj fel a géptől te unatkozó biztonsági őr, és kezdj dolgozni, mert megint bemegy valaki autóval a plázába!
2/8 anonim válasza:
Ez a bajom nekem is, apám sose mutatta meg, hogyan kell a "répát verni"!
Jó neked, te tudsz szólni apádnak, hogy mutassa meg!
3/8 anonim válasza:
Elkezded verni egy kloffolóval... garantált az élvezet!
4/8 anonim válasza:
Jólmondja az elöttem szóló garantált élvezet!!
6/8 anonim válasza:
Vagy inkább azoknak akik annyira életképtelenek hogy még recskázni se tudnak egyet...
7/8 anonim válasza:
Na szóval, fogsz egy csiszolópapírt és elkezded vele jó erősen dörzsölni. Biztos élvezni fogod. :D
8/8 Joey2000 válasza:
Elkezded simogatni fogdosni eközben áll fel,utána a kezeddel megfogod a farkad és elkezded fel le húzogatni ez eltart jónéhány percig de ha kitartó vagy olyan orgazmusod lesz hogy egyre többször fogod csinálni. 15 f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!