Van itt olyan lány, aki nagyon csúnya vagy annak érzi magát és úgy gondolja, hogy emiatt maradt mostanáig szűz?
Elsősorban 17-18 év felettiek válaszát várnám, akiknek már szilárdabb véleményük van önmagukról NEM pedig az önmagukat tükör előtt csücsöri szájjal fotózó "de csúnya vagyok amiért nem úgy nézek ki mint a kedvenc sztárom, de azért bejövök a fiú ismerőseim 80%-ának, kár, hogy nekem csak a 20% kellene" divatból önértékelési zavaros tinilányokra gondolok.
Hanem azokra, akiknek már esetleg ismerősei, barátai vagy rokonai, szülei is mondták, hogy csúnya, még ha szebben is fogalmaztak. Vagy ha nem is mondták, érezte, mert eddig egyetlen fiú/férfi sem tekintett rá nőként csak barátként. Vagy még úgy se.
A lányok/nők között is léteznek ilyenek?
Kort, magasságot és testsúlyt is írjatok! Az utóbbi kettő csak azért kell, mert van egy előérzetem és kíváncsi vagyok, hogy igazam van-e.
Az az előérzeted,hogy aki kövér az nem kell senkinek?Ez viszont olyan probléma ami ellen lehet tenni.
Amúgy meg a nők nagy része nem tartja magát rondának.Pont azok akiknek nem vmi jó a fizimiskájuk azok is 1 millió képet töltenek fel magukról facebookra.És ha esetleg több rokon még "lájkolja" is a képet,fú...Tapasztalataim szerint azok szoktak kételkedni a s szépségükbe akiknek nem kéne.
Általában a kövérek még fel is vesznek 1 ilyen védőpajzsot ,hogy majd "énmegmondomatutitésnekemneszojábemertagyoncsaplak" .Úgyhogy biztos vagyok benne h sok olyan választ amire számítasz nem fogsz kapni.
Igen, arra gondolok, hogy nem létezik csúnya nő (már ha nem szenved olyan betegségben, mint ő: [link] de ez a társadalom nagyon kicsi százalékát érinti csak világviszonylatban is és még ő is talált magának párt) csak nagyon kövér és nagyon igénytelen.
De ezek mindegyike ellen lehet tenni és még csak pénz vagy plasztikai sebész sem kell hozzá.
Én tipikusan csúnyának tartom magamat. Senki sem mondta még hogy szép vagyok, de valahogy már bele is törődtem, nem önértékelési zavar. Bár volt már 1-2 fiú aki próbálkozott nálam de ők csak "azt" akarták. De amúgy szerelmes belém tudtommal 10 éves korom óta még nem volt senki :D Dehát reménykedem hogy egyszer ez megváltozik...
18/178cm/68kg
Igen, van. Igaz, hogy nem mostanáig, de 23 éves koromig.
169 cm és jelenleg kb. 58 kg.
De voltam anorexiás is, 30 kg, 3 év alatt, 64 és 30 kg között minden kiló voltam. Szóval nem a kilók teszik az embert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!