Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jó ötlet lenne, ha magamnak...

Jó ötlet lenne, ha magamnak szakítanám át a szűzhártyám?

Figyelt kérdés
Volt már pár barátom és mind azért szakított velem, mert nem mertem velük lefeküdni. Nagyon félek a fájdalomtól és rosszul is vagyok a saját véremtől. Nagyon szeretném már elveszíteni, de nagyon félek a fájdalomtól. Ha rossz pasit fogok ki aki nem figyel rám, erőszakos, akkor biztos nagyon fog fájni, igaz? Ezért gondoltam, hogy megpróbálom átszakítani saját magamnak, nagyon lassan. Zavarná ez a pasit, akivel először lefekszem, hogy már nincs ott a hártya? Illetve fájna még a szűzhártya átszakítása után is nekem? Köszönöm a válaszokat előre is!

2013. szept. 1. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
NEM! a legjobb ha én csinálom.
2013. szept. 1. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, nem, nem jó ötlet. Azok a srácok, meg akik ezért dobtak nem érdemeltek meg. És őszintén? Szerintem sokkal jobban fájna ha saját magadnak csinálnád mit ha egy fiú tenné. Amúgy természetes, hogy félsz tőle, de elárulom, hogy nekem egyáltalán nem fájt és nem is véreztem. Na? Ehhez mit szólsz. Ja és a barátommal csináltam.
2013. szept. 1. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Légy büszke rá! Előbb-utóbb te is megtalálod a párod, akibe szerelmes leszel, aki odafigyel rád. Nyugi!
2013. szept. 1. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
annyira nem fájdalmas ám ,én sem véreztem nekem speciel sokkal jobban fájt mikor a porcomba szúrtak fülbevalót , ha eléggé benedvesedsz nem fog annyira fájni túl lehet élni nyugi
2013. szept. 1. 19:28
 5/6 anonim válasza:

Olyan fiuval alapbol nem kellene lefekudnod, akiben nem bizol meg! :)

De amugy nem fog annyira fajni :)

A szules tuti jobban faj.. es gondolom szeretnel gyerekeket is majd :)

Es speciel elveztem azt a kis fajdalmat, amivel jart :D

2013. szept. 1. 20:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A szűzhártya nem egy zárt hártya,ami átszakad.Úgy képzeld el,mint egy vastag gyűrűt,ami szűkké teszi a hüvelyt és ha behatol egy pénisz,akkor ez megreped.Valakinek vérzik (pár csepp),valakinek fáj,valakinek egyik sem.Magadnak nincs értelme ezt megtenni.Idegen tárgyakkal csak jó kis fertőzést szedhetsz össze.Az gondolom alap,hogy olyan fiúval fekszik le az ember,akiben megbízik és nem egy vadállat.El kell mondani neki,hogy neked ez az első,ezért több előjátékra van szükséged,hogy nedvesedj.A szerelmet már nem is merem említeni,az is jó lenne,ha lenne.

Nekem még kb. a következő 10 alkalom is fájt egy picit,de csak a behatolás pillanatában,utána már nem.Nem kell tőle félni,egy menstruációs görcshöz képest semmi.

2013. szept. 2. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!