Mit csináljak? Jó ötlet ez? L/17
Figyelt kérdés
El akarom veszíteni a szüzességem de nincs barátom viszont egy fiú felajánlotta h majd ő elveszi.Nem tudom jó ötlet-e?2013. aug. 28. 13:28
1/26 anonim válasza:
Szerintem nem.
Én mindig is a barátommal szexeltem.
2/26 anonim válasza:
Ha megtennéd később nagyon megbánnád!
3/26 anonim válasza:
persze tök jó ötlet. de akkor már árverést is csinálhatnál róla a vaterán
4/26 anonim válasza:
Miért is akarod elveszíteni? Nem ráér?
5/26 anonim válasza:
Ha már így állsz hozzá akkor kérj pénzt is érte.
6/26 anonim válasza:
3-as wz jo volt XD csak akkor lenne jo otlet ha en vennem el
7/26 anonim válasza:
Akkor majd én elveszem.
Úgyis az egyik barátnőm szüzességét is én vetem el, és nem is fájt neki, meg élvezte már az elsőt is.
8/26 anonim válasza:
27 éves, jóképű, sikeres tapasztalt pasi vagyok és én is felajánlom, hogy elveszem! komolyan! Írj privátban! :)
9/26 anonim válasza:
Nem, egyátalán nem jó ötlet, szerintem ez elég ribis dolog..
10/26 A kérdező kommentje:
nem bocsátom árverésre és nem fogok pénzt kérni! xd am meg ez nem olyan mint aminek hiszitek,ismerem már egy ideje,beszélgettünk sokat meg taliztunk is már, csak nem járunk.
2013. aug. 28. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!