Ötlet (ek)? 16/L
Figyelt kérdés
Van barátom aki 18 éves, jól meg vagyunk már 8 hónapja, és ő már nem szűz, én viszon igen. Úgy érzem vele szeretném el veszíteni, mert teljesen meg bízok benne, és nem sietteti a szexet. Petting volt már, elég sok, és szerintem "feltérképeztük" már egymást eléggé ahhoz, hogy megtörténjen. Mielőtt azonban sor kerülne rá, szeretnék szedni tablettát, viszont olvasgattam pár helyen hogy óvszer akkor is kéne, ha az első lesz nekem. A második kérdés pedig az, hogy mit hogyan csináljak majd.Őszintént szólva oké hogy a petting során minden jól megy, de a szexben amúgy meg.. Inkább attól félek hogy fájni fog és vérezni ott alul.. Amit nagyon nem szeretnék.2013. máj. 30. 16:37
1/6 anonim válasza:
Személytöl füg hogy kunrk.mennyire fáj és vétzik e. Neked nrm krll nagyon rákészülni sőt.. hagyd hogy a fiúd stép ovatosan tegye a dolgát ha tényleg nem erölteti akkor biztosan ovatos lesz és egy probáljs csinálni hogy neked ne fájjon és jo élmény legyrn. Egy biztos nr stresszrlj rá, lazitsd elmagad minden rendben lesz sok sikert;))
2/6 anonim válasza:
Asszem ezt a vakongépelést mégy gyakorolni kell egy kicsit
3/6 anonim válasza:
nekem nem fájt és nem is véreztem... ha ugy érzed itt az ideje akkor sok sikert :D
4/6 anonim válasza:
indulj ki abból, hogy egy kis fájdalmat lehet. ha már jó ideje pettingeltek, akkor lehet, hogy ujjazott is már, és azzal kicsit tágítottt. az óvszert akkor érdemes, ha nemrég kezdted a fogamzásgátlót szedni, ha előrelátó vagy, és most elmész nőgyógyászhoz, aki megvizsgál, elmondja melyik fajtát lenne neked érdemes szedned, és az elkezdése után a harmadik hónapban már biztos védett leszel. van aki az első utánira is ezt mondja, de bízz az orvosban, hogy ő mit mond. illetve a gyógyszer inkább csak a biztosíték legyen, és máshol fejezze be, ne a puncidban :-)
5/6 anonim válasza:
Ha kellően fel vagy izgulva és ellazít, akkor nem fáj. Tipp: előtte nyugodtan borozgassatok, vagy valami pia, ami kicsit old.
Nem kell semmit máshogy csinálni, csak jól húzzon fel, hogy nedves legyél, és tág. Tipp: síkosító - már két hónapja szexelünk, mégis elkél, mert előfordul, hogy szárazabb vagyok és úgy kellemetlen.
A fájdalom viszont nem tart sokáig, normális esetben csak pár másodperc, max. fél perc, tök kibírható. Vérzés sem biztos - én nem véreztem.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2013. jún. 6. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!