Mit csináljak? Jó ötlet ez? L/17
Figyelt kérdés
El akarom veszíteni a szüzességem de nincs barátom viszont egy fiú felajánlotta h majd ő elveszi.Nem tudom jó ötlet-e?2013. aug. 28. 13:28
11/26 anonim válasza:
10 000 Ft! ennyit adok érte! Képpel feljebb verheted az árat!
12/26 anonim válasza:
akkor se jó ötlet ha ismered
jobb ha vársz míg lesz barátod akit szeretsz
14/26 A kérdező kommentje:
ne dobálózzatok itt az árakkal mert k*rvára nem vicces -.- azért mentem bele amikor felajánlotta mert kedvelem a srácot és iszonyat helyes.csak nem tudom hogy helyesen döntöttem vagy nem :S
2013. aug. 28. 13:51
15/26 anonim válasza:
20 000! :D
Ja, hogy már megtörtént? Ez nagyon gáz. 10nél többet nem is adnék így érted!
16/26 A kérdező kommentje:
NEM történt meg.nem tudom honnan veszed ezt
2013. aug. 28. 13:54
17/26 anonim válasza:
Csak innen veszem:
" AZÉRT MENTEM BELE AMIKOR FELAJÁNLOTTA mert kedvelem a srácot és iszonyat helyes.csak nem tudom hogy helyesen döntöttem vagy nem :S
"
18/26 A kérdező kommentje:
igen,amikor rákérdezett azt mondtam h oké,csak nem tudom hogy helyesen tettem-e.de még nem volt semmi!
2013. aug. 28. 14:01
19/26 anonim válasza:
Gyerekek én nyertem : 35000 FT!
20/26 anonim válasza:
Először....másodszor....harmadszor, senki többet?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!