Egy szűz lánynak egy szűz fiúval vagy egy tapasztalttal jobb elveszíteni a szüzességét? 17/L
Én még nem voltam szűz fiúval, de úgy gondolom, hogy mivel mindkét félnek nagy dolog ez... Annak is megvan a varázsa, ha mindkettejüknek az az első alkalom, de valljuk be, azért a lánynak is és a fiúnak is könnyebb dolga van, ha első alkalomkor a partnere kicsit tapasztaltabb. Könnyebben rá tudja bízni magát, hiszen a másik tudja, mit csinál, és szűz fiú esetében (ahogy hallottam) gyakori, hogy idegességében egy ideig fel sem áll, szóval ez is macera... És mivel mindkettejüknek első alkalom, egyikük sem tudja, mire számíthat, és ezért kicsit még bizonytalanabbak. Míg egy tapasztalt partner azért már tudja merre hány méter, és tisztában van a dolgok menetével, plusz az első alkalmad egy tapasztalttal tényleg szólhat csak és kizárólag rólad.
De mint mondtam, annak is megvan a maga varázsa, ha együtt vesztitek el, nyilván. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!