Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek baj, ha egy lány...

Szerintetek baj, ha egy lány 26 évesen még szűz?

Figyelt kérdés

már volt pasim, csókolóztam , petting is volt.

de még a konkrétabb lényeg nem.

emiatt elfordult tőlem egy srác, mert tapasztalatlan vagyok.

pedig nem a nagy ő-re várok, csak eddig minden pasi bunkó volt vlem, ezért nem.

Szép arcú, csinos lány vagyok.

Nem kérek üziket, nem küldök képet.

26L

2013. szept. 3. 22:51
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
82%
Abból a szempontból rossz, hogy eddig nem volt még részed az egyik legjobb dologban az életben :)
2013. szept. 3. 23:00
 12/35 A kérdező kommentje:
nem ostromolnak 10 éve, csak kb. 6 éve. azelőtt nem voltam annyira csinos, gátlásos tini voltam, kb 19 évesen szabadultam fel, kezdtem nőiesebb lenni.
2013. szept. 3. 23:01
 13/35 Bummer ***** válasza:
78%

Semmi baj nincs vele, inkább manapság üdítően kirívó eset.

Bár ahogy írsz az alapján szomorú "történet", hogy azért nem tapasztalhattad meg az egyik legjobb érzést, mert nem találkoztál olyannal, aki igazán megérdemelte volna tested, lelked. Azért vigyázz a kísértéssel, én ismerek egy nőt, aki hasonló korig tartotta magát, mert csak egy normálisnak akarta átadni magát, aztán amikor így lett és nem kicsit volt elégedett az érzéssel, elkapta a gépszíj és hamarosan 180 fokos fordulatot vett, egyetlen kapcsolat kialakításánál nem várt többet pár randinál.

Persze nem mindenki egyforma, csak figyelmeztető jó tanács. :)

30/F

2013. szept. 3. 23:02
 14/35 Komplikato ***** válasza:

Engem nem. És őt?

Mondjuk 26? Határeset, mert ott már szvsz eldől, hogy ezt a sporot űzi még 30, 40 éves korában is vagy feladja.

2013. szept. 3. 23:05
 15/35 anonim ***** válasza:
31%
6 év is hosszú idő.
2013. szept. 3. 23:07
 16/35 A kérdező kommentje:
ebből a 6 évből volt egy 3 év, amíg szerelmes voltam, mással meg nem akartam, de ő neki már akkor más nője volt.
2013. szept. 3. 23:09
 17/35 anonim ***** válasza:
És mi okozta a gátlásosságodat? Lehet, hogy tudat alatt még mindig nem szabadultál meg ezektől az esetleges problémáidtól. Ha túl személyes az ügy, és nem szeretnél ide kiteregetni semmit, akkor esetleg megírhatod priviben is, ha szeretnéd, nem visszaélni szeretnék a helyzettel, csak kíváncsi vagyok (nekem fiúként voltak mindenféle önértékelési és egyéb problémáim, ezért érdekelne, hogy te hogyan látod ezt a dolgot).
2013. szept. 3. 23:16
 18/35 anonim ***** válasza:
Nem gáz, inkább csak fura, és egyben érdekes...
2013. szept. 3. 23:16
 19/35 anonim ***** válasza:
54%

Nem baj.

Legyél rá büszke, de ne hagyd, hogy elhatalmasodjon rajtad.

Se az elvesztése, se a szorongás, se a büszkeség a megtartása miatt.

Nem régen ismerkedtem meg egy lánnyal, aki 21 éves, szűz, és ezt úgy híreszteli, mint ha egy közérdekű információ lenne ( buliban kb 1 óra ismeretség után elmondja). Nagyon fura volt..... mint egy reklám kampányos szerencsejáték, amiben a szüzessége a fődíj. Felsorakoztatja a versenyzőket, és jön a verseny... ilyen szerintem ne legyél.

2013. szept. 3. 23:22
 20/35 anonim ***** válasza:

OK, nem piszkálni akartalak az évek számával, de remélem most már látod, hogy hogy gondolkodik egy pasi.

Legyél megint szerelmes, és most olyant válassz, aki elérhető.

2013. szept. 3. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!