Jogosan érzem azt hogy le vagyok maradva?
Figyelt kérdés
Sziasztok 14éves vagyok és mindenhol olyanokat olvassok hogy már 14évesen nem szűz,terhes hasonlók. En fiú vagyok de úgy érzem hogy én vagyok lemaradva mert én csókig nem jutottam még el. Jogosan érzem ezt vagy ilyen szar világot élünk?2013. júl. 19. 21:25
12/20 anonim válasza:
Mivan veletek aki engem ba szogat?? Baj ha az ember szexuális téren jól értesült??? Istenem... áhhh Ez is baj.. Mindegy..
13/20 anonim válasza:
nem vagy lemaradva semmivel :D keresd meg a nagy Őt és vele tedd meg ha szeretnéd :D
14/20 anonim válasza:
14 lány vagyok... igen, az én fejemben is gyakran megfordul ez, de egyrészt nem ugyanakkor érünk, ismerősöm hetedikben vesztette el, amin ámulok meg báulok..de hát ő am is húsz évesenek néz ki... én még nem is jártam fiúval..huhaa..de nagy cucc... sztem nem kell eröltetni semmit..jön az magától..bár én is nehezen hiszem...
15/20 anonim válasza:
Szar világot élünk :D Ne érezd cikinek, hogy még szűz vagy és hasonlók, én is az vagyok még, és 19 évesen se érzem cikinek ;) :D 19/L
16/20 anonim válasza:
Semmiről nem vagy lemaradva! Nagyon is normális vagy!
17/20 anonim válasza:
ilyen szar világba élünk hogya sok hülye kisgyerek tapasztalatlansága elenére ágyba bujik a másikal ! nemtudják mien veszéjes kiváncsi ak azt szoszerint be Szop**ák az életet mert hamr megbánják azt a futó kalandot!
18/20 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem vagy lemaradva.
17 éves lány vagyok, és még szűz. És nem azért, mert nem lett volna alkalmam, hanem mert nem akartam felelőtlenül ágyba bújni senkivel.
Szar a világ, így, ahogy van, és szerintem az az irtó ciki, mikor az általános iskolások azzal dicsekednek, hogy hányszor csinálták eddig... És sajnos elég gyakori az ilyen.
19/20 anonim válasza:
14 egyetértek! Én sem csókolóztam még nem azért mert nem lett volna kivel, hanem azért mert úgy érzem még ráérek, és felesleges ágyba bújnom bárkivel is még.:DDD 14L
20/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem, a mai gyerekek túl nagynak hiszik magukat, teszik-veszik az agyukat, ez a lányokra és a fiúkra is igaz. Most megyek 8-ba de még 7-ben is csak arról tudtak beszélni, el nem tudom képzelni mi lesz a téma idén. A világ a fos, veled semmi gond nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!